Naar content

Heb je supportvragen over Avanzer Aangifte? Neem contact met ons op via

0570 - 673596

Migratie van KBP lokaal naar Avanzer Aangifte

Kies voor gemak, flexibiliteit en veiligheid tegen lage kosten. Met Avanzer Aangifte breng je je aangiftepraktijk naar de cloud. Avanzer Aangifte is de nieuwe naam van KBP Online (de cloudversie van KBP lokaal; ook wel "onpremise" genoemd).

Vul het formulier in en we nemen binnen enkele werkdagen contact met je op voor een soepele en kosteloze migratie. Je archief van de afgelopen 5 jaar wordt gemigreerd naar Avanzer Aangifte.

De prijs van de software blijft hetzelfde, tenzij je ervoor kiest om nieuwe modules aan te schaffen.

De looptijd van je abonnement wijzigt wel. Je ontvangt een creditfactuur voor de resterende abonnementsperiode van KBP lokaal en een nieuwe jaarfactuur voor Avanzer Aangifte.


Migreer

Meer weten?
Bekijk dan ons online overstapwebinar. In minder dan 15 minuten zie je hoe eenvoudig het overstappen in zijn werk gaat. Na registratie in de webinaromgeving kun je de video bekijken

Nieuwe trainingsdata Avanzer Aangifte

Met een gebruikerstraining voor Avanzer Aangifte doorloop je alle stappen van het aangifteproces en je krijgt handige tips en tricks mee. Zo werk je snel en efficiënt met Avanzer Aangifte.

  • 16 oktober (Alphen a/d Rijn)
  • 18 oktober (Deventer)
  • 20 november (Alphen a/d Rijn)
  • 22 november (Deventer)

Voor alle trainingen geldt dat het aantal plaatsen beperkt is. Schrijf je daarom tijdig in.


Direct inschrijven

FAQ

 

Avanzer Aangifte instructievideo’s


 Goed om te weten

In de video’s wordt nog de oude naam KBP gebruikt. De software is echter niet veranderd dus de instructies zijn ook van toepassing op Avanzer Aangifte.

 
Het aanmaken van een relatie en een nieuwe aangifte
 
Mutatiemachtiging (MuMa) SBT aanmaken
 
Mutatiemachtiging (MuMa) VIA aanmaken
 
Totale jaarconversie uitvoeren
Meer instructievideo's

Releases

 

Handleidingen

 

Helpdesk

 

De helpdesk is zowel via mail bereikbaar als via de telefoon. Voor de telefonische helpdesk wordt u gevraagd om hulp op afstand (TeamViewer) alvast klaar te zetten. Start hulp op afstand

Mocht TeamViewer niet werken op uw systeem bieden wij als alternatief AnyDesk aan, start dit programma alleen na overleg met Kluwer.

 Goed om te weten

In de releases en handleidingen wordt nog de oude naam KBP gebruikt. De software is echter niet veranderd dus de instructies zijn ook van toepassing op Avanzer Aangifte.