Naar content

Sprekers

Op dit Event zullen Femke Hogema, Heleen Elbert en Arien Hendriksma spreken.

Heleen Elbert

Een zeer ervaren fiscaal jurist met ruime praktijkervaring als belastinginspecteur en belastingadviseur. Tijdens deze bijeenkomst gaat Heleen Elbert in op de meest belangrijke veranderingen die voortkomen uit Prinsjesdag. Ze maakt daarnaast een praktische vertaalslag van de wijzigingen naar het effect op je aangifte- en advies werkzaamheden.

Femke Hogema

Ondernemer en auteur van o.a. De Winstadviseur: Help je klanten een winstgevend bedrijf te bouwen. Ze bracht Profit First naar Nederland en hielp duizenden ondernemers meer winst te maken. Vanuit haar bedrijf Profit First Professionals Nederland leidt ze boekhouders en accountants op tot winstadviseur. Tijdens deze bijeenkomst laat ze zien hoe dat er in de praktijk uitziet. Wat ga je echt doen? Met meer dan 10 jaar ervaring gaat ze daarmee aan de slag in deze praktische workshop.

Arien Hendriksma

Manager Avanzer Products en verantwoordelijk voor de strategie en doorontwikkeling van deze productfamilie. Tijdens deze bijeenkomst laat ze zien wat de toekomstvisie is op aangifte- en adviessoftware én verzorgt ze een demo met daarin o.a. de klantkoppeling tussen advieskansen en aangiftedata.

 

Inschrijven Avanzer event

Datum: Donderdag 11 oktober 2018
Locatie: Expo Hoevelaken, Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken

Er is een maximum zaalcapaciteit dus meld je snel kosteloos aan!


Direct inschrijven