Naar content

Creator

Creator is de nieuwe online omgeving waar Wolters Kluwer-auteurs snel en eenvoudig content kunnen schrijven, aanleveren en bewerken. Door een aantal auteurs in de ontwerp- en bouwfase met ons mee te laten denken is de Creator zo goed mogelijk afgestemd op de wensen van onze auteurs en redacteuren.

 

Achtergrond Creator

Een omgeving creëren waar u snel en eenvoudig teksten kunt bewerken en nieuwe kopij kunt aanleveren. Dat is het doel van de Creator.

Volledig afgestemd op uw wensen als auteur of redacteur. Door een groep van onze auteurs al in de ontwerpfase en ook later in de bouwfase met ons mee te laten denken, bijvoorbeeld. En door de resultaten ook echt mee te nemen in de bouw van de Creator.

Creator biedt u:

  • Inzicht met het dashboard voor de uitstaande kopij. U ziet in één oogopslag waar de kopij zich in het publicatieproces bevindt en wie ermee aan het werk is.
  • Een gebruikersvriendelijke editor. U werkt zoals in Word. Ook is er gekeken naar wat voor onze auteurs makkelijke toevoegingen zijn. Zo worden bijvoorbeeld verwijzingen in teksten automatisch als link aangemerkt.
  • Een zeer complete omgeving. Alles wat u nodig heeft om uw product te maken, zit erin. En u bent altijd met minimale muiskliks waar u zijn moet.
  • Bewerkingen zien zoals uw lezer het ziet. Teksten, maar ook afbeeldingen en tabellen, tonen direct zoals het er in de Navigator uit komt te zien.
  • Altijd en overal toegang. U heeft alleen een internetverbinding nodig om in het systeem te kunnen werken.

Meer weten over Creator?


Dit zeggen auteurs over de Creator:

"De Creator stelt redacties en auteur in staat om eenvoudiger beter werk te doen."

Lodewijk Valk, auteur/redacteur Tekst & Commentaar over de Creator

 

"Wat ik goed vind aan de Creator? Dat die als het ware zelfdragend is; andere hulpmiddelen heb ik niet meer nodig."

Leo Verhoeven, auteur bij De Vakstudie over de Creator

 

"Mooie tool. Het uitgeefproces versnelt en dat is een voordeel voor abonnees op Kluwer-content."

Tim de Bondt, auteur Memo-serie over de Creator

Wolters Kluwer Creator

Als u al een account heeft voor Kluwer Creator, kunt u hier inloggen.


Inloggen Creator