Naar content

prof. mr. Siewert Lindenbergh

Prof. Mr. S.D. Lindenbergh, Erasmus Universiteit Rotterdam
Specialisme

Hoogleraar Privaatrecht, Erasmus school of law Rechter-plaatsvervanger Rechtbank Noord-Holland, Rechtbank 's-Gravenhage en Gerechtshof Arnhem Lid Commissie Schadefonds Geweldsmisdrijven

Auteur in het kort

Siewert Lindenbergh (1964) is als hoogleraar privaatrecht verbonden aan de Erasmus School of Law van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding
€ 46,10
€ 50,25 incl.btw
Boek

Deze uitgave maakt u op efficiënte wijze wegwijs in het verbintenissenrecht, het buiten-contractuele aansprakelijkheidsrecht en het schadevergoedingsrecht. Deze achtste druk is volledig geactualiseerd aan de hand van recente jurisprudentie en wetswijzigingen. De uitgave geeft een systematisch overzicht, begeleid door sprekende voorbeelden. Ideaal voor het onderwijs.

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek
€ 396,33
€ 432,00 incl.btw
Boek

Met 4200 actuele commentaren en 450 gewijzigde artikelen is de 12e druk van Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek een absolute must-have voor u als juridische generalist. In drie banden vindt u de belangrijkste wet- en regelgeving uit het BW, voorzien van korte en glasheldere commentaren.

Eind juli verschijnt de nieuwe, 13e druk van Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek.

Arbeidsongevallen en beroepsziekten
€ 44,27
€ 48,25 incl.btw
Boek

Werkgeversaansprakelijkheid bij schade van werknemers als gevolg van arbeidsongevallen en beroepsziekten heeft de afgelopen jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt. Dit unieke naslagwerk biedt het enige recente totaaloverzicht van dit dynamische rechtsgebied.

Schadevergoeding: personenschade
€ 46,10
€ 50,25 incl.btw
Boek

Dit boek biedt u volledige informatie op het gebied van schadevergoeding bij personenschade.

Schadevergoeding: algemeen, deel 1
€ 48,62
€ 53,00 incl.btw
Boek

In dit deel komen aan de orde: algemene beschouwingen over schadevergoedingsrecht, algemene beschouwingen over afdeling 6.1.10 BW, het begrip schade en ten slotte verbintenis- en vermogensrechtelijke aspecten van het recht op schadevergoeding.

Van smart naar geld
€ 24,54
€ 26,75 incl.btw
Boek

Ervaringen van tien slachtoffers van letselschade met hun schadevergoedingsprocedure tot en met de Hoge Raad.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.