Naar content

mr. dr. Yvonne Waterman

Specialist aansprakelijkheidsrecht, Waterman Legal Consultancy
Specialisme

Mr.dr. Yvonne Waterman is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht. Haar belangstelling gaat met name uit naar asbest (letsel, huur, vastgoed) en het werkgeversaansprakelijkheidsrecht (arbeidsongevallen en beroepsziekten). In 2009 is zij gepromoveerd op het werkgeversaansprakelijkheidsrecht. Het proefschrift heeft vele lovende recensies gehad, onder meer van mr. Zwagerman en professor Duk.

Auteur in het kort

Na een carrière in de letselschadeadvocatuur is mr.dr. Yvonne Waterman voor zichzelf begonnen door een nichekantoor op te richten: Waterman Legal Consultancy (WLC). WLC focust op het aansprakelijkheidsrecht op het hoogste niveau.

Overige uitgaven
Mr.dr. Yvonne Waterman heeft circa vijftig publicaties in juridische en praktijkgerichte tijdschriften op haar naam staan inzake arbeidsongevallen, beroepsziekten en asbest. Daartoe behoren ook frequente bijdragen in bijvoorbeeld het Handboek Personenschade en het handboek Sdu Arbeidsrecht Artikelgewijs Commentaar, waarvoor zij de hoofdstukken inzake arbeidsongevallen en beroepsziekten verzorgt.
Handboek Personenschade
€ 619,00
€ 674,71 incl.btw
Online naslagwerk

Het Handboek Personenschade is sinds jaar en dag hét naslagwerk op het gebied van personenschade. Het handboek is van hoog juridisch niveau, maar kent een praktische insteek.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.