Naar content

mr. Anja Hoffmans

advocaat, Clingendael Advocaten
Specialisme

Gespecialiseerd in arbeids- en ambtenarenrecht, met bijzondere belangstelling voor integriteitsvraagstukken.

Auteur in het kort

Anja (mr. dr. J.G.F.M. Hoffmans) is in 1989 aan de RU Leiden gepromoveerd op het onderwerp 'privatisering van de sociale zekerheid'. Vervolgens heeft zij haar wetenschappelijke carrière op het gebied van het arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam voortgezet. In 1992 heeft Anja de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Tekst & Commentaar Arbeidsrecht
€ 140,57
€ 153,22 incl.btw
Boek

Tekst & Commentaar Arbeidsrecht 10e druk is bijgewerkt tot en met 1 juli 2018 en voorzien van meer dan 700 korte en glasheldere commentaren. Onmisbaar dus voor de arbeidsrechtspecialist!

Arbeidsovereenkomst
€ 985,54
€ 1.192,50 incl.btw
Online naslagwerk

Binnen het arbeidsrecht vormt het arbeidsovereenkomstenrecht een essentieel onderdeel. Het arbeidsovereenkomstenrecht kenmerkt zich door zijn complexiteit en dynamiek. De vele wetten en regelingen op dit gebied wijzigen zeer regelmatig en aan u de uitdaging om dit goed te blijven monitoren. Om u hierbij te ondersteunen, biedt Wolters Kluwer u dit standaardwerk op dit gebied: ‘Arbeidsovereenkomst’.

Deze uitgave maakt deel uit van de Collectie Arbeidsrecht Compleet.

Rechtspraak Arbeidsrecht (RAR)
€ 498,35
€ 603,00 incl.btw
Online naslagwerk

Rechtspraak Arbeidsrecht (online) publiceert 14 keer per jaar een selectie van uitspraken op het terrein van het arbeidsrecht in brede zin. Elke uitspraak is voorzien van kort, praktisch commentaar.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.