Naar content

prof. mr. Gerdy Jurgens

Hoogleraar bestuursrecht, UU
Zelfstandig opleider en adviseur, Jurgens Bestuursrecht
Specialisme

Handhavingsrecht, bestuursprocesrecht, overheid, privaatrecht

Auteur in het kort

Ik zou Frans gaan studeren, maar ik wilde niet het onderwijs in. Daarom koos ik voor rechten. En zie nu: het overdragen van kennis inspireert me zo, dat ik naast mijn functie als hoogleraar bestuursrecht ook als zelfstandig opleider en adviseur gevestigd ben!

Overige uitgaven
Van contact naar contract; uitgave in eigen beheer van Vereniging Nederlandse Gemeenten (update 2013).
Handhavingsrecht
€ 60,55
€ 66,00 incl.btw
Boek

Houdt u zich als student of als professional bezig met het Nederlandse handhavingsrecht? Dan is dit naslagwerk en leerboek een onmisbaar onderdeel van uw vakliteratuur. Het beschrijft (als enige uitgave in Nederland) een specifiek deel van dit dynamische werkgebied: de handhaving van bestuursrechtelijke normen door bestuurlijke instanties.

Bestuursdwang en dwangsom
€ 55,96
€ 61,00 incl.btw
Boek

Bestuursdwang en de dwangsom zijn twee belangrijke bestuurlijke sancties. In dit boek worden ze van alle kanten uitgebreid belicht.

Nederlands Tijdschrift voor Bestuursrecht (NTB)
€ 240,00
€ 261,60 incl.btw
Online naslagwerk

De belangrijkste ontwikkelingen in het algemeen deel van het bestuursrecht worden belicht in deze online uitgave. Daarbij wordt ook het bestuursprocesrecht meegenomen.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.