Naar content

mr. Ivo van Heijst

advocaat, 't Regthuys
Specialisme

- overheidsaansprakelijkheid (w.o. onteigening/planschade/nadeelcompensatie/ onrechtmatige overheidsdaad) - vastgoed/bestuursrecht (w.o. water/monumenten/landgoederen)

Auteur in het kort

Sinds 1983 ben ik advocaat. Gedurende ruim 25 jaar ben ik advocaat en partner geweest bij CMS Derks Star Busmann N.V., maar sinds 1 april 2010 werk ik vanuit mijn eigen kantoor 't Regthuys in Rozendaal (Gld.).Als advocaat ben ik gespecialiseerd in het vastgoed- en aansprakelijkheidsrecht; binnen die rechtsgebieden doe ik veel zaken op het gebied van onteigening, planschade, nadeelcompensatie en onrechtmatige overheidsdaad.

Bouwrecht
€ 446,00
€ 486,14 incl.btw
Online naslagwerk

Het tijdschrift Bouwrecht staat in de markt bekend als hét maandblad voor rechtspraak en literatuur op het gebied van het bouwrecht. Zowel de publiekrechtelijke als de privaatrechtelijke aspecten van het bouwrecht worden (ook) in deze online variant onder de loep genomen.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.