Naar content

Prof. mr. D.J.G. Visser

Hoogleraar en advocaat, Universiteit Leiden en Visser Schaap & Kreijger
Specialisme

Intellectuele Eigendom Auteursrecht Auteurscontractenrecht Naburige rechten Merkenrecht Databankenrecht Portretrecht Modellenrecht Handelsnaamrecht Reclamerecht IE procesrecht

Auteur in het kort

Sinds 1991 verbonden aan de Universiteit Leiden.
Sinds 2003 als hoogleraar intellectuele eigendomsrecht.
Sinds 1996 advocaat in Amsterdam. Begonnen bij Stibbe.
Sinds 2015 bij Visser Schaap & Kreijger.

Overige uitgaven
Merkenrechtspraak HvJ EU. Delex 2014 A century of Dutch Copyright Law. Delex 2012 Te intellectuele eigendom. Delex 2010 European Copyright Code. Delex 2010 Commercieel Portretrecht. Delex 2009 Een eigen oorspronkelijk karakter. Delex 2007 Auteursrecht op toegang. Proefschrift. Vuga 1997 Parlementaire Geschiedenis WNR. DAP 1993 Een borrel met een zeepsmaak. Kwadraat 1993
Auteursrecht Studenteneditie
€ 54,13
€ 59,00 incl.btw
Boek

Deze studenteneditie met softcover biedt een volledig overzicht van het auteursrecht en aanverwante rechtsgebieden. U krijgt een haarscherp beeld van de stand van zaken in vrijwel alle aspecten van het auteursrecht, het portretrecht, de naburige rechten (van uitvoerende kunstenaars, producenten en omroepen) en het databankenrecht.

Auteursrecht
€ 102,75
€ 112,00 incl.btw
Boek

Dit handboek biedt een volledig overzicht van het auteursrecht en aanverwante rechtsgebieden. U krijgt een haarscherp beeld van de stand van zaken in vrijwel alle aspecten van het auteursrecht, het portretrecht, de naburige rechten (van uitvoerende kunstenaars, producenten en omroepen) en het databankenrecht.

Tekst & Commentaar Intellectuele eigendom
€ 202,29
€ 220,50 incl.btw
Boek

Het intellectuele eigendomsrecht is veelzijdig en beweeglijk. De teksten en commentaren in dit overzicht helpen u de actuele stand van zaken scherp in het vizier te houden. Deze zesde druk is geheel herzien, waarbij de wetgeving  de situatie per 1 maart 2019 weerspiegelt en het commentaar is bijgewerkt tot en met 1 januari 2019.

Bedrijfsjuridische berichten
€ 639,00
€ 696,51 incl.btw
Online naslagwerk

Bedrijfsjuridische berichten (Bb) online geeft u tweewekelijks bondige en toegankelijke rechtsinformatie die deskundigen zorgvuldig voor u hebben geselecteerd.

Nederlands Juristenblad (NJB)
€ 412,00
€ 449,08 incl.btw
Online naslagwerk

Voor u als jurist staat de wereld geen seconde stil. Elke dag brengt nieuwe ontwikkelingen met zich mee op het gebied van wetgeving, jurisprudentie en wetenschap.

Hoe blijft u bij in deze dynamische werkelijkheid? Het Nederlands Juristenblad geldt sinds jaar en dag als dé toonaangevende weekuitgave voor juristen. Als abonnee ontvangt u elke week de laatste editie; fysiek óf online in Navigator.

Specialisme

Intellectuele Eigendom Auteursrecht Auteurscontractenrecht Naburige rechten Merkenrecht Databankenrecht Portretrecht Modellenrecht Handelsnaamrecht Reclamerecht IE procesrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.