Naar content

prof. mr. Roel de Lange

Auteur in het kort
Beginselen van het Nederlands staatsrecht
€ 42,20
€ 46,00 incl.btw
Boek

Wat zijn de belangrijkste leerstukken van het Nederlandse staatsrecht? En hoe heeft dit terrein zich de afgelopen jaren ontwikkeld? Deze titel bevat een uitgebreide verkenning van het Nederlandse staatsrecht, en is daarmee uitstekend geschikt als inleidend studieboek in het wetenschappelijk onderwijs en als leerboek in het hoger beroepsonderwijs.

Het Staatsrecht van 7 Europese landen
€ 45,18
€ 49,25 incl.btw
Boek

Op zoek naar een toegankelijke introductie tot het constitutionele recht van de belangrijkste EU-landen? Dit studieboek is systematisch gestructureerd en helpt je gemakkelijk de landen te vergelijken op hun belangrijkste staatsrechtelijke beginselen en organen. Deze editie is ingrijpend geactualiseerd naar recente ontwikkelingen per land.

Handboek van het Nederlandse staatsrecht, Van der Pot
€ 75,00
€ 81,75 incl.btw
Boek

In deze druk van Van der Pot, Handboek van het Nederlandse staatsrecht is de systematiek van het boek gehandhaafd en ligt de nadruk op het bij de tijd brengen van de verschillende onderdelen. Ten slotte is het taalgebruik vereenvoudigd, mede met het oog op het gebruik van het boek voor studiedoeleinden.

Constitutional Law of the EU Member States
€ 108,49
€ 118,25 incl.btw
Boek

This book brings together a description of the 28 constitutions and constitutional systems of the present EU Member States. It allows scholars, students and practitioners to learn about the 28 different constitutional systems and compare them.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.