Naar content

Jaap Reijngoud

Dhr. Jaap Reijngoud, ReijngoudCoNCEPT
Specialisme

Gespecialiseerd in Internationale CITES wetgeving,Natuurwetgeving binnen de EU, Dierenwelzijnsaspecten bij smokkel en organiseren van workshops op dit gebied.

Auteur in het kort

Na jarenlange ervaring in de onderzoekswereld, controle van de zeevisserij, 20 jaar ervaring als BOA op het gebied van Internationale soortenbescherming en ervaring als consultant staat voor mij nog steeds als een paal boven water dat handhaving een belangrijk onderdeel is om naleving af te dwingen. Maar met handhaving alleen kun je het probleem niet oplossen. Bestrijden van armoede, bieden van alternatieven voor inkomsten, goede voorlichting en werken aan de bewustwording zullen ook moeten plaatsvinden om de biodiversiteit te bewaken en soorten voor de toekomst zeker te stellen.

Module Handhaving Leefomgeving
€ 820,00
€ 893,80 incl.btw
Online naslagwerk

Houdt u zich bezig met toezicht en handhaving in de fysieke leefomgeving? In deze module vindt u alle juridische, beleidsmatige en praktische informatie. Aan bod komen alle beleidsterreinen, handhavingsacties, dwangmiddelen en de procedures. Met de huidige en toekomstige wetgeving. Zo kunt u zich nu al voorbereiden op de komende Omgevingswet.

Deze module maakt ook onderdeel uit van de Collectie Omgevingswet. Lees er hier meer over.  

Specialisme

Gespecialiseerd in Internationale CITES wetgeving,Natuurwetgeving binnen de EU, Dierenwelzijnsaspecten bij smokkel en organiseren van workshops op dit gebied.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.