Naar content

Corné Kimenai RA

Auteur in het kort
Handboek Externe Verslaggeving 2019
€ 75,69
€ 82,50 incl.btw
Boek

In een sterk door wet- en regelgeving gekaderd beroep – zoals het accountantsberoep – is het niet vreemd dat u zich in uw dagelijks werk af en toe afvraagt of u wel correct handelt conform de regelgeving. Met deze uitgave heeft u alle informatie bij de hand om NL GAAP correct toe te passen.

Handboek Externe Verslaggeving Checklist 2018
€ 61,42
€ 66,95 incl.btw
Boek

Deze checklist helpt u efficiënt vast te stellen of een jaarrekening 2018 voldoet aan de vereisten van NL GAAP. De lijst volgt de gebruikelijke opbouw van de jaarrekening, zodat u deze puntsgewijs kunt doorlopen. De inhoud is afgestemd op rechtspersonen van uiteenlopende grootten, en is daarmee breed inzetbaar.

Handboek Jaarverslaggeving stichtingen en verenigingen
€ 58,99
€ 64,30 incl.btw
Boek

Dit handboek vormt een praktische handreiking voor toepassing van NL GAAP door stichtingen en verenigingen. Het boek behandelt in kort bestek belangrijke wettelijke bepalingen en richtlijnen voor het opstellen van de jaarrekening volgens NL GAAP voor stichtingen en verenigingen.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.