Naar content

prof. dr. Jannemieke Ouwerkerk

Universitair docent straf- en strafprocesrecht, Tilburg University
Specialisme

Europees strafrecht

Contact

013-4663127

Auteur in het kort

Als redactiesecretaris voor Delikt en Delinkwent ben ik de schakel tussen de auteurs en de redactie. Zo leer ik veel mensen binnen mijn vakgebied kennen.

Overige uitgaven
Hermans, R.H., & Ouwerkerk, J.W. (2013). Slachtoffers in de strafrechtspleging en de keerzijde van een sentimenteel debat. Ars Aequi, 62(6), 445-448. Ouwerkerk, J.W. (2012). Strafrechtelijke samenwerking in de Europese Unie: interstatelijk vertrouwen als weerlegbaar vermoeden. Ars Aequi, 61(10), 735-739. Ouwerkerk, J.W. (2011). Quid Pro Quo? A comparative law perspective on the mutual recognition of judicial decisions in criminal matters.
Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht
€ 255,96
€ 279,00 incl.btw
Boek

De achtste druk van deze tekstbundel biedt u een waardevolle en zeer actuele collectie van alle relevante bronnen op het terrein van het internationaal strafrecht, voorzien van direct toepasbare uitleg. Zo verkrijgt u snel inzicht in de actuele stand van zaken.

Specialisme

Europees strafrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.