Naar content

prof. mr. Tineke Cleiren

Hoogleraar strafrecht en strafprocesrecht, Universiteit Leiden
Rechter-plaatsvervanger, Gerechtshof Amsterdam
Specialisme

Straf- en strafprocesrecht

Auteur in het kort

De waarden en normen die aan de rechtsstaat ten grondslag liggen, mogen niet in een wet of een bepaling zomaar overboord worden gegooid - in ieder geval niet zonder dat daarover nagedacht is. Als dat toch gebeurt, zie ik het als mijn taak om het zichtbaar te maken en ter discussie te stellen.

Overige uitgaven
Diverse publicaties, te vinden op de persoonlijke website
Tekst & Commentaar Strafvordering
€ 255,96
€ 279,00 incl.btw
Boek

Is strafrecht uw terrein en u heeft helder inzicht nodig in de actuele regels van het strafproces en de rechten van verdachten? Dan kunt u niet om deze tekstbundel heen. In de 13e druk vindt u de belangrijkste wet- en regelgeving, voorzien van korte en heldere commentaren. De uitgave is volledig bijgewerkt naar de stand van 1 juli 2019.

Tekst & Commentaar Strafrecht
€ 259,63
€ 283,00 incl.btw
Boek

Met Tekst & Commentaar Strafrecht 12e druk verzekert u zich van de belangrijkste en meest actuele wet- en regelgeving op dit terrein. Met bijna 1400 korte en glasheldere commentaren is deze uitgave een must have voor elke strafrecht jurist!

Politie
€ 76,61
€ 83,50 incl.btw
Boek

De derde druk van het handboek Politie is volledig vernieuwd en uitgebreid. Het boek is geschikt voor het onderwijs op HBO en WO niveau, voor de politiepraktijk en voor het wetenschappelijk onderzoek naar de politie.

Specialisme

Straf- en strafprocesrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.