Naar content

mr. Richard van Elst

Gerechtsauditeur en onderzoeker & docent internationaal strafrecht, Hoge Raad der Nederlanden & Radboud Universiteit Nijmegen
Specialisme

Internationaal strafrecht. Rechtsmacht. Cassatie. Daderschap rechtspersonen en opdracht-/leidinggevers.

Contact
Auteur in het kort

Nederlands straf(proces)recht in combinatie met internationaal strafrecht.

Overige uitgaven

Strafbare rechtspersonen en hun leidinggevers, Nijmegen: Ars Aequi Libri 1997.

Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht
€ 255,96
€ 279,00 incl.btw
Boek

De achtste druk van deze tekstbundel biedt u een waardevolle en zeer actuele collectie van alle relevante bronnen op het terrein van het internationaal strafrecht, voorzien van direct toepasbare uitleg. Zo verkrijgt u snel inzicht in de actuele stand van zaken.

Tekst & Commentaar Strafrecht
€ 259,63
€ 283,00 incl.btw
Boek

Met Tekst & Commentaar Strafrecht 12e druk verzekert u zich van de belangrijkste en meest actuele wet- en regelgeving op dit terrein. Met bijna 1400 korte en glasheldere commentaren is deze uitgave een must have voor elke strafrecht jurist!

Handboek Internationaal Strafrecht
€ 46,79
€ 51,00 incl.btw
Boek

Deze tweede druk biedt u een overzicht van de voor Nederland belangrijkste aspecten van het internationale en Europese straf(proces)recht. Met veel aandacht voor interstatelijke samenwerking. Inclusief verwijzingen naar recente wetgeving, Kamerstukken, rechtspraak en literatuur, overzichtelijk per deelonderwerp opgenomen.

Specialisme

Internationaal strafrecht. Rechtsmacht. Cassatie. Daderschap rechtspersonen en opdracht-/leidinggevers.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.