Naar content

Sander Gellaerts

Auteur in het kort
Zorgvuldig ICT-gebruik
€ 31,65
€ 34,50 incl.btw
Boek

We gebruiken het elke dag met onze smartphone, laptop of tablet: ICT. Maar welke sociale en juridische risico’s gaan er achter deze technologie?  Het belang hiervan neemt toe, omdat er van bedrijven en professionals steeds meer kennis wordt verwacht. Deze titel biedt een handig en actueel overzicht voor (aankomende) professionals.

Van idee naar IE
€ 30,73
€ 33,50 incl.btw
Boek

Deze uitgave vormt een eerste kennismaking met het vakgebied van de intellectuele eigendom (IE). Binnen de IE-rechten ligt de focus op het auteursrecht, het octrooirecht en het merkenrecht. De uitgave valt op door de combinatie van een wetenschappelijke ondergrond met een sterke focus op praktijk.

Inleiding ICT en recht
€ 23,39
€ 25,50 incl.btw
Boek

Deze inleiding belicht tal van rechtsgebieden binnen het domein van ICT, zoals telecommunicatierecht, privacyrecht (AVG), intellectueel eigendomsrecht, contracten- en strafrecht. De toegankelijke inhoud en structuur lenen zich uitstekend voor studies in het HBO en WO, maar ook juridisch professionals op het terrein van ICT doen er hun voordeel mee.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.