Naar content

Sander Gellaerts

Auteur in het kort
Inleiding ICT en recht
€ 27,52
€ 30,00 incl.btw
Boek

Maak kennis met de talrijke rechtsgebieden die van belang zijn bij ICT, zoals telecommunicatie-, privacy- (AVG), intellectueel eigendoms-, contracten- en strafrecht. De vijfde editie van dit veelgebruikte studieboek is bijgewerkt met de laatste technologische en juridische ontwikkelingen, en bevat bovendien een nieuw hoofdstuk over de werking van computers en netwerken.

Zorgvuldig ICT-gebruik
€ 31,65
€ 34,50 incl.btw
Boek

We gebruiken het elke dag met onze smartphone, laptop of tablet: ICT. Maar welke sociale en juridische risico’s gaan er achter deze technologie?  Het belang hiervan neemt toe, omdat er van bedrijven en professionals steeds meer kennis wordt verwacht. Deze titel biedt een handig en actueel overzicht voor (aankomende) professionals.

Van idee naar IE
€ 30,73
€ 33,50 incl.btw
Boek

Deze uitgave vormt een eerste kennismaking met het vakgebied van de intellectuele eigendom (IE). Binnen de IE-rechten ligt de focus op het auteursrecht, het octrooirecht en het merkenrecht. De uitgave valt op door de combinatie van een wetenschappelijke ondergrond met een sterke focus op praktijk.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.