Naar content

dr. E.J.M. Schrover

Auteur in het kort
Vooruit: Themaboek Lessen differentiëren in de klas:
€ 93,58
€ 102,00 incl.btw
Boek

Elke klas bestaat uit individuele leerlingen, met verschillende persoonlijkheden en kwaliteiten. Daardoor is het lastig om lessen aan te bieden die precies aansluiten bij ieders individuele niveau en leerbehoefte. Sommige leerlingen moeten nu eenmaal meer - en op een ander niveau - worden uitgedaagd dan andere. Deze uitgave geeft u verschillende mogelijkheden om lessen te differentiëren.

Vooruit; Themaboek Oefenen met analytisch denken
€ 93,58
€ 102,00 incl.btw
Boek

Voor leerkrachten op de basisschool zijn begaafde leerlingen een uitdaging. Hoe leert u hen om door te zetten, fouten te maken en naar oplossingsstrategieën te zoeken? Met deze uitgave traint u hen in logisch denken, informatie aanvullen, hoofd- en bijzaken onderscheiden, patroonherkenning en objectief observeren. Deze uitgave is ook geschikt voor klassikaal gebruik.

Vooruit; Themaboek Rekenen voor Midden- en Bovenbouw
€ 93,58
€ 102,00 incl.btw
Boek

In dit themanummer Rekenen voor de midden- en bovenbouw willen we kinderen die niet specifiek wiskundig begaafd zijn aanspreken om eens na te denken over de logica achter bepaalde formules.

Vooruit; Geheugentraining
€ 93,58
€ 102,00 incl.btw
Boek

Vooruit Geheugentraining bevat lessen die geschikt zijn voor de midden- en bovenbouw van de basisschool. Maar ze zijn ook ‘ leeftijdsloos’ en dus goed te gebruiken met volwassen groepen studenten, in het voortgezet onderwijs of met geïnteresseerde ouders...

Vooruit; Themaboek taal voor de bovenbouw
€ 93,58
€ 102,00 incl.btw
Boek

Vooruit Taallessen voor de bovenbouw is het tweede in de reeks themanummers van Vooruit. Dit keer is de bovenbouw aan de beurt. In dit boek zijn de meest populaire taallessen van Vooruit gebundeld. Het zijn lessen waarin voor iedere leerling iets te ontdekken valt, dus niet alleen voor kinderen die u hoogbegaafd acht.

Vooruit; Themaboek Leerspelletjes voor de onderbouw
€ 93,58
€ 102,00 incl.btw
Boek

Vooruit Leerspelletjes voor de onderbouw bevat ‘lessen’ voor kinderen van groep 1 tot en met 4. Alle lessen zijn opgezet als ‘leerspelletjes’ en voor bijna allemaal (op een paar opgaven met sommen na) hoeven de kinderen niet te kunnen schrijven.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.