Naar content

mr. Jan Ekelmans

Advocaat, Ekelmans & Meijer Advocaten
Specialisme

Aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, ondernemingsrecht, procesrecht.

Contact

070-3746368

Auteur in het kort

Als advocaat werk ik in het bijzonder samen met verzekeraars (schade, leven, zorg) en door hen verzekerde ondernemingen, zakelijke dienstverleners, bestuurders en commissarissen.

In eerste aanleg
€ 66,97
€ 73,00 incl.btw
Boek

Als u betrokken bent bij civiele procedures dan is het nodig om de regels te kennen van de inhoudelijke grenzen van het debat. Dit boek geeft u inzicht in de concrete betekenis van deze regels.

De exhibitieplicht
€ 114,68
€ 125,00 incl.btw
Boek

De toegang tot bescheiden kan het verschil maken tussen het winnen of verliezen van een procedure. Dit boek bespreekt op verdiepende en tegelijkertijd praktische wijze wanneer en hoe een aanspraak op bescheiden geldend kan worden gemaakt.

Contracten maken
€ 84,40
€ 92,00 incl.btw
Boek

Deze publicatie "Contracten maken" is de voortzetting van het boek met de titel "Praktijkhandleiding algemene voorwaarden", dat sedert 1992 op de markt is en in 2002 haar vierde druk beleefde.

Groene Serie Burgerlijke Rechtsvordering
€ 1.025,00
€ 1.117,25 incl.btw
Online naslagwerk

Dit commentaar bevat de teksten van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering en van verscheidene voor Nederland in werking getreden verdragen en EG-verordeningen op het gebied van het burgerlijk procesrecht, met de belangrijkste bij het wetboek en de verdragen en EG-verordeningen behorende uitvoeringsbepalingen.

Deze uitgave maakt deel uit van de Collecties.

Specialisme

Aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, ondernemingsrecht, procesrecht.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.