Naar content

drs. Peter Hoogstraten

Landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen, Belastingdienst
Coördinator en docent loonheffingen, Erasmus Universiteit / Nyenrode Business Universiteit
Specialisme

Specialist loonheffingen

Auteur in het kort

Belastingdienst: bevorderen eenheid van beleid en uitvoering en advisering bij nieuwe wetgeving en beleid. Universiteiten: studenten enthousiasmeren voor het vak loonheffingenVakstudie Nieuws: schrijven van aantekeningen bij rechtspraak, nieuwe wetgeving en beleid.

Wet DBA
€ 47,71
€ 52,00 incl.btw
Boek

Deze praktische handleiding biedt u een duidelijk overzicht van de gevolgen van de Wet DBA voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Het werken met zzp’ers wordt besproken vanuit verschillende perspectieven: het arbeidsrecht, het socialeverzekeringsrecht, het belastingrecht en het beheersingsperspectief bij opdrachtgevers. Een praktisch naslagwerk voor fiscalisten, zzp’ers én voor werkgevers.

Werkkostenregeling
€ 55,05
€ 60,00 incl.btw
Boek

In deze uitgave komen alle aspecten van de werkkostenregeling aan bod. Het is een praktijkgerichte uiteenzetting met voorbeelden en tips om zo optimaal mogelijk de nieuwe regeling in te voeren.

Specialisme

Specialist loonheffingen

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.