Naar content

mr. Herman Speyart MA

Advocaat, Nauta Dutilh
Specialisme

Mededingingsrecht, staatssteunrecht en aanbestedingsrecht.

Contact
Auteur in het kort

Ik ben heel tevreden met mijn loopbaan. Het leuke is dat mijn werkzaamheden zeer gevarieerd zijn: van een kort geding in een aanbestedingszaak voor de Nederlandse kortgedingrechter, tot een kartelzaak voor het Hof van Justitie in Luxemburg.

Overige uitgaven
Nederlands tijdschrift voor Europees recht (NtEr), Tijdschrift Mededingingsrecht in de Praktijk (MP)
Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht
€ 77,98
€ 85,00 incl.btw
Boek

Met deze veertiende druk beschikt u over een compleet naslagwerk van het intellectuele eigendomsrecht, inclusief alle ontwikkelingen die zich de laatste jaren op dit terrein hebben voorgedaan. U vindt het IE-recht en aanverwante rechtsgebieden op heldere en kernachtige wijze uiteengezet, toegelicht aan de hand van rechtspraak.

Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht Studenteneditie
€ 38,99
€ 42,50 incl.btw
Boek

De student maakt in deze uitgave kennis met het intellectuele eigendomsrecht, inclusief alle ontwikkelingen die zich de laatste jaren op dit terrein hebben voorgedaan. De introductie maakt het gehele IE-recht en aanverwante rechtsgebieden inzichtelijk. De voorbeelden en rechtspraak maken de stof bovendien direct toepasbaar.

Intellectuele Eigendom en Reclamerecht (IER)
€ 385,00
€ 419,65 incl.btw
Online naslagwerk

Deze online uitgave biedt u informatie en opiniërende artikelen over auteursrecht, merkenrecht, octrooirecht, modellenrecht, kwekersrecht, handelsnaamrecht, onrechtmatige publicatie, het recht inzake misleidende reclame, mededingingsrecht en reclamerecht. 

Intellectuele Eigendom en Reclamerecht (IER) maakt deel uit van de Collectie IE- & ICT-recht compleet.

Specialisme

Mededingingsrecht, staatssteunrecht en aanbestedingsrecht.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.