Naar content

Prof.dr.mr. Matthias Borgers

Hoogleraar straf(proces)recht, VU
Specialisme

Straf(proces)recht

Auteur in het kort

Schrijven is voor mij iets avontuurlijks. Je begint ergens aan zonder dat je weet waar je precies uitkomt. Het is ook leerzaam, omdat het je dwingt heel nauwkeurig te redeneren. Zodra een gedachtegang niet klopt, loop je vast. Dan moet je dus opnieuw gaan nadenken. Of je tekst aan iemand voorleggen.

Het Nederlands strafprocesrecht
€ 52,29
€ 57,00 incl.btw
Boek

Dit brede overzicht van het Nederlands strafprocesrecht is alweer toe aan zijn negende druk. De uitgave werpt een bijzonder complete blik op de algemene achtergronden, de bronnen en de uitgangspunten van het strafprocesrecht, evenals de verschillende fasen binnen dit rechtsgebied. Bijgewerkt naar de laatste ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak.

Handboek Internationaal Strafrecht
€ 46,79
€ 51,00 incl.btw
Boek

Deze tweede druk biedt u een overzicht van de voor Nederland belangrijkste aspecten van het internationale en Europese straf(proces)recht. Met veel aandacht voor interstatelijke samenwerking. Inclusief verwijzingen naar recente wetgeving, Kamerstukken, rechtspraak en literatuur, overzichtelijk per deelonderwerp opgenomen.

Specialisme

Straf(proces)recht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.