Naar content

prof. mr. Rianne Jacobs

Auteur in het kort
Tekst & Commentaar Algemene wet bestuursrecht
€ 211,01
€ 230,00 incl.btw
Boek

Deze tekstbundel omtrent de Algemene wet bestuursrecht vormt de ideale kennisbron bij een eerste oriëntatie van een zaak of het opstellen van uw adviezen en processtukken. In deze elfde druk vindt u naast de belangrijkste wet- en regelgeving ook de korte, compacte commentaren die u helpen de wetgeving te doorgronden.

Experimentele wetgeving
€ 16,51
€ 18,00 incl.btw
Boek

De behoefte aan experimenteermogelijkheden in wet- en regelgeving is onmiskenbaar groot. Dit blijkt alleen al uit het regeerakkoord van kabinet Rutte III, waarin voornemens rond experimenten veelvuldig opduiken. Deze uitgave bepleit voor vernieuwing van het wetgevingsbeleid over experimentele wetgeving.

Subsidierecht
€ 52,29
€ 57,00 incl.btw
Boek

Deze Mastermonografie geeft een actueel overzicht van de stand van zaken in het subsidierecht en de doorwerking van het Europese recht op dit rechtsgebied.

Module Algemeen Bestuursrecht
€ 1.288,00
€ 1.403,92 incl.btw
Online naslagwerk

De Module Algemeen bestuursrecht bevat wet- en regelgeving op het gebied van bestuursrecht en informatie over toepassing en uitvoering daarvan in de dagelijkse praktijk, de onderlinge samenhang en de mogelijke knelpunten in de uitvoering.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.