Naar content

prof. mr. Alex Geert Castermans

Prof. mr., Universiteit Leiden
Specialisme

contractenrecht aansprakelijkheidsrecht cassatie corporate social responsibility

Auteur in het kort

Alex Geert Castermans is hoogleraar Burgerlijk recht aan de Universiteit Leiden en wetenschappelijk directeur van het Instituut voor privaatrecht. In 1992 promoveerde hij op: De mededelingsplicht in de onderhandelingsfase. In 1992 werd hij advocaat bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in Den Haag, in 2004 voorzitter van de Commissie Gelijke Behandeling. In 2008 sprak hij zijn oratie ui6: De burger in het burgerlijk recht. Hij was vice decaan (onderzoeksdirecteur) van 2011-2014.

Tekst & Commentaar Arbeidsrecht
€ 140,57
€ 153,22 incl.btw
Boek

Tekst & Commentaar Arbeidsrecht 10e druk is bijgewerkt tot en met 1 juli 2018 en voorzien van meer dan 700 korte en glasheldere commentaren. Onmisbaar dus voor de arbeidsrechtspecialist!

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek
€ 396,33
€ 432,00 incl.btw
Boek

Met 4200 actuele commentaren en 450 gewijzigde artikelen is de 12e druk van Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek een absolute must-have voor u als juridische generalist. In drie banden vindt u de belangrijkste wet- en regelgeving uit het BW, voorzien van korte en glasheldere commentaren.

Eind juli verschijnt de nieuwe, 13e druk van Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek.

Core Concepts in the Dutch Civil Code
€ 41,28
€ 45,00 incl.btw
Boek

This edition of the Leiden Yearbook of Private Law analyses several core concepts within the Dutch Civil Code and makes it clear how these concepts have been influenced by transnational instruments. The book covers three large areas of the Dutch Civil Code - contract, tort and institution.

Nederlands Tijdschrift voor Burgerlijk Recht (NTBR)
€ 235,95
€ 285,50 incl.btw
Online naslagwerk

NTBR – het Nederlands Tijdschrift voor Burgerlijk Recht (NTBR) – volgt secuur de ontwikkelingen rond het Burgerlijk Wetboek. Daarbij wordt het gehele terrein van het burgerlijk recht bestreken, met een nadrukkelijk accent op het vermogensrecht.

Tekst & Commentaar Vermogensrecht

Onmisbaar voor iedere specialist op het gebied van vermogensrecht. In vijf tot tien minuten leest u het artikel én het commentaar; u komt dus snel tot de kern. Verwante verdragen, wetten en richtlijnen zijn ook opgenomen.

Het boek van deze achtste druk is uitverkocht. U kunt Tekst & Commentaar Vermogensrecht nog wel bestellen als online en e-book. We informeren u op deze pagina zo snel mogelijk over de beschikbaarheid van het boek.

Specialisme

contractenrecht aansprakelijkheidsrecht cassatie corporate social responsibility

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.