Naar content

Prof.mr.dr. Hans Beckman

Auteur in het kort
Checklist jaarrekening 2019
€ 42,89
€ 46,75 incl.btw
Boek

Staat u op het punt een jaarrekening op te stellen? Of gaat u er een controleren? Met deze checklist weet u zeker dat u goed zit. U verkrijgt hiermee inzicht in alle actuele wetten en richtlijnen in één overzichtelijke uitgave. Zo stelt u met gemak een feilloos financieel verslag op dat voldoet aan alle voorschriften van Titel 9 Boek 2 BW.

Asser 2-I* De rechtspersoon
€ 211,93
€ 231,00 incl.btw
Boek

Deel 2-I* gaat over onderwerpen die van belang zijn voor alle rechtspersonen. Daartoe behoren onderwerpen als rechtspersoonlijkheid, concernbegrippen, besluitvorming, vertegenwoordiging, ontbinding, omzetting, fusie, splitsing, de jaarrekening, medezeggenschap en het handelsregister.

Asser 3-IV Algemeen goederenrecht
€ 143,35
€ 156,25 incl.btw
Boek

In dit deel wordt het algemeen goederenrecht behandeld. Eerst komen de aard van de vermogensrechten en het bezit aan de orde, waarna uitvoerig wordt ingegaan op de verkrijging van goederen door overdracht en verjaring.

Compendium ondernemingsrecht
€ 240,60
€ 262,25 incl.btw
Boek

Deze 9e druk van het Compendium Ondernemingsrecht behandelt het ondernemingsrecht in brede zin en bestaat uit Deel 1 en Deel 2, gecompleteerd met Deel 3 waarin de registers en de voorwoorden bij de voorgaande drukken zijn neergelegd...

Hoofdlijnen van het jaarrekeningenrecht in Nederland
€ 99,54
€ 108,50 incl.btw
Boek

Geheel geactualiseerde tweede druk.

SamenWerken in het ondernemingsrecht
€ 63,76
€ 69,50 incl.btw
Boek

Bundel met voordrachten rond het brede thema 'SamenWerken in het Ondernemingsrecht'. 16e Congres van het Instituut voor Ondernemingsrecht te Groningen.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.