Naar content

mr. Marloes van de Moosdijk

Auteur in het kort
Kartelschade
€ 77,98
€ 85,00 incl.btw
Boek

De privaatrechtelijke handhaving van het (Europese) mededingingsrecht is in ontwikkeling. In deze bundel vindt u uiteenlopende perspectieven hierop vanuit juridisch en/of economisch perspectief, naar aanleiding van Richtlijn 2014/104/EU en de in de februari 2017 ingevoerde implementatiewetgeving (6.3.3B BW en het BRv). Zo krijgt u grondig inzicht in de laatste ontwikkelingen.

Unjust enrichment in European Union Law
€ 91,74
€ 100,00 incl.btw
Boek

Which rights and obligations arise from the EU principle prohibiting unjust enrichment?  This is the first publication to thoroughly examine the consequences this principle has – or may have – for private law relationships. An illuminating analysis, bearing both academic and practical importance.

Nijmeegs Europees Privaatrecht
€ 67,89
€ 74,00 incl.btw
Boek

Wat is de invloed van de Europese Unie op het nationale privaatrecht? Die vraag staat centraal in deze bundel. De bijdragen zijn afgestemd op de academicus en praktijkjurist die wegwijs is op het gebied van het nationale vermogensrecht en de Europeesrechtelijke krachten die het in beweging brengen. Een waardevolle verdieping voor academica, rechters en advocaten.

Hartkamps Compendium van het vermogensrecht
€ 76,15
€ 83,00 incl.btw
Boek

Geen enkele publicatie beschrijft het in Nederland geldende vermogensrecht op een zodanig compacte wijze en met zo veel aandacht voor de interne samenhang en Europese invloeden als dit compendium. Deze nieuwe, zevende editie bespreekt ook expliciet de invloed van het Europese recht op het Nederlandse vermogensrecht.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.