Naar content

mr. dr. Luuk Esser

Assistant Professor of Criminal Law and Criminal Procedure, Universiteit Leiden
Rechter-plaatsvervanger, Rechtbank Rotterdam
Specialisme

strafrecht, strafprocesrecht, internationaal recht, mensenhandel, uitbuiting, wetboek van strafrecht

Auteur in het kort

Luuk Esser is sinds juni 2019 als universitair docent straf- en strafprocesrecht verbonden aan het Instituut voor Strafrecht & Criminologie van de Universiteit Leiden. Eerder was hij als onderzoeker en adviseur werkzaam bij de Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen en als wetgevingsjurist bij de Directie Wetgeving en Juridische Zaken van het Ministerie van Justitie en Veiligheid (Sector straf- en sanctierecht).

Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht
€ 255,96
€ 279,00 incl.btw
Boek

De achtste druk van deze tekstbundel biedt u een waardevolle en zeer actuele collectie van alle relevante bronnen op het terrein van het internationaal strafrecht, voorzien van direct toepasbare uitleg. Zo verkrijgt u snel inzicht in de actuele stand van zaken.

Tekst & Commentaar Strafrecht
€ 259,63
€ 283,00 incl.btw
Boek

Met Tekst & Commentaar Strafrecht 12e druk verzekert u zich van de belangrijkste en meest actuele wet- en regelgeving op dit terrein. Met bijna 1400 korte en glasheldere commentaren is deze uitgave een must have voor elke strafrecht jurist!

Specialisme

strafrecht, strafprocesrecht, internationaal recht, mensenhandel, uitbuiting, wetboek van strafrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.