Naar content

mr. Wim van Meegdenburg

Advocaat en curator, La Gro Geelkerken Advocaten
Specialisme

Ondernemings- en insolventierecht

Auteur in het kort

Wim is werkzaam als advocaat bij La Gro Geelkerken Advocaten, waarbij zijn focus met name ligt op het ondernemings- en insolventierecht. Wim wordt door de rechtbank regelmatig aangesteld als curator in faillissementen. Daarnaast adviseert Wim ondernemingen in moeilijkheden en procedeert hij met enige regelmaat tegen curatoren. Ook het adviseren en/of procederen op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid, financieringen en zekerheidsrechten behoort tot Wim zijn praktijk.

Rechtspraak Insolventierecht (RI)
€ 471,49
€ 570,50 incl.btw
Online naslagwerk

Rechtspraak Insolventierecht (RI) publiceert elfmaal per jaar een selectie uitspraken op het terrein van het insolventierecht. Deze uitspraken zijn afkomstig van de Hoge Raad, gerechtshoven, rechtbanken en het HvJ EG. De uitspraken kunt u direct online raadplegen en doorzoeken.

SmartNewz Insolventierecht
€ 320,66
€ 388,00 incl.btw
Online naslagwerk

Elke dag als eerste op de hoogte van het laatste juridische nieuws? Maak dan nu vrijblijvend kennis met SmartNewz. U ontvangt elke dag een nieuwsbrief met de meest actuele uitspraken, laatste ontwikkelingen in wetgeving, literatuur en de media op uw vakgebied. Altijd actueel, compleet en overzichtelijk.

SmartNewz Ondernemingsrecht
€ 320,66
€ 388,00 incl.btw
Online naslagwerk

Met SmartNewz Ondernemingsrecht heeft u binnen een dag al het ondernemingsrechtelijke nieuws op uw desktop, tablet en smartphone; samengevat door een deskundige redactie en verrijkt met links naar bronnen en relevante artikelen. U kunt schakelen tussen de redactionele selectie en alle nieuwsberichten, en u kunt uw eigen interesses toevoegen aan de selectie.

Specialisme

Ondernemings- en insolventierecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.