Naar content

Prof. mr. Ch. Gielen

Professor, NautaDutilh
Specialisme

Gespecialiseerd in alle aspecten van het intellectuele eigendomsrecht en in het bijzonder het procederen over geschillen op dat rechtsgebied

Auteur in het kort

Prof. Charles Gielen is of counsel bij NautaDutilh NV, van welk kantoor hij sedert 1978 partner was. Hij is emeritus hoogleraar IE-recht aan de Universiteit van Groningen en buitengewoon hoogleraar aan de Universiteit van Stellenbosch, Zuid Afrika.

Overige uitgaven
* "Kwekersrecht", Zwolle 1983 (Book on plant breeders rights) * "Merkenrecht", Zwolle 1991 (Treatise on Benelux trademark law written with L. Wichers Hoeth) * "Volghende het rechte oordeel van redene", Zwolle 1994 (introduction of the chair in intellectual property law at the University of Groningen dealing with the relation between private law and intellectual property law) * Editor in chief with Prof. Dr D.W.F. Verkade of "Tekst & Commentaar Intellectuele Eigendom" an article by article commentary on all Dutch and Benelux IP-laws, Deventer 2013, 4th edition 2013 * Bescherming van bedrijfsgeheimen, Zwolle 1999 (Protection of Trade Secrets) * Kort Begrip van het Benelux merkenrecht, Kluwer 2006 (Introductory book on Benelux Trade Mark law) * Editor in chief and co-author of the 11th edition of "Drucker Bodenhausen Wichers Hoeth, Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht", Deventer, 2014 (Dutch introductory textbook on intellectual property law)
Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht Studenteneditie
€ 40,09
€ 42,50 incl.btw
Boek

Ben jij als student geïnteresseerd in het intellectuele eigendomsrecht? Dit handboek is een van de weinige uitgaven die een compleet overzicht geeft van alle op het terrein van het IE-recht bestaande vraagstukken. Je vindt er alle relevante wet- en regelgeving in, maar ook verdragen, actuele ontwikkelingen en jurisprudentie.

Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht
€ 74,53
€ 79,00 incl.btw
Boek

Bent u beroeps- of bedrijfsmatig geïnteresseerd in het intellectuele eigendomsrecht? Dit handboek is een van de weinige uitgaven die een compleet overzicht geeft van alle op het terrein van het IE-recht bestaande vraagstukken. U vindt er alle relevante wet- en regelgeving in, maar ook verdragen, actuele ontwikkelingen en jurisprudentie.

Tekst & Commentaar Intellectuele eigendom
€ 198,11
€ 210,00 incl.btw
Boek

Geen enkele andere uitgave geeft u zo snel en gemakkelijk inzicht in de geldende intellectuele eigendomsregelgeving. Zeer actueel met de stand van de wet per 1 april 2016.

Kort begrip van het Benelux merkenrecht
€ 17,45
€ 18,50 incl.btw
Boek

Vooruitlopend op de negende druk van Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht is een herziening van het hoofdstuk merkenrecht uit dat boek waarvan de actualisering al gereed was, nu apart uitgegeven als kort begrip van het Benelux...

Nederlandse Jurisprudentie (NJ)
€ 1.674,40
€ 2.026,02 incl.btw
Online naslagwerk

De Nederlandse Jurisprudentie (NJ) publiceert wekelijks uitspraken van de Hoge Raad en EHRM, HvJ EG en Benelux-Gerechtshof. Ook treft u in deze online versie van dit tijdschrift een beperkt aantal uitspraken aan van gerechtshoven en rechtbanken.

Deze online uitgave maakt deel uit van diverse Collecties, waaronder de Collectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade.

Specialisme

Gespecialiseerd in alle aspecten van het intellectuele eigendomsrecht en in het bijzonder het procederen over geschillen op dat rechtsgebied

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.