Naar content

prof. mr. Inge van Vijfeijken

Auteur in het kort
Studenteneditie Cursus Belastingrecht Schenk- en Erfbelasting 2019-2020
€ 36,61
€ 39,90 incl.btw
Boek

Deze studenteneditie van de Cursus Belastingrecht geeft een uitvoerige, actuele en heldere beschrijving van het Nederlandse successierecht, schenkingsrecht en het recht van overgang. Met voorbeelden wordt een brug geslagen tussen de theorie en de praktijk, waardoor deze uitgave vooral geschikt is voor (fiscale) studiedoeleinden.

Tekst & Commentaar Erfrecht civiel en fiscaal
€ 216,51
€ 236,00 incl.btw
Boek

In deze zevende druk vindt u de laatste stand van zaken op het gebied van het erfrecht: de belangrijkste wet- en regelgeving én korte heldere commentaren. Alle wetswijzigingen van de afgelopen jaren en de belangrijkste jurisprudentie zijn verwerkt naar de stand van 1 september 2018.

Instellingen van algemeen of sociaal belang
€ 72,48
€ 79,00 incl.btw
Boek

Instellingen van algemeen of sociaal belang

Fictieve verkrijgingen in de Successiewet 1956
€ 108,26
€ 118,00 incl.btw
Boek

In deze monografie worden de verschillende fictieve verkrijgingen krachtens erfrecht en schenking artikelsgewijs behandeld. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met concrete aanbevelingen.

BNB
€ 1.448,25
€ 1.578,59 incl.btw
Online naslagwerk

BNB is de meest geciteerde vindplaats voor de Nederlands belastingrechtspraak. Ook deze online versie reikt u de volledige tekst aan van arresten van de Hoge Raad en Gerechtshoven, voorzien van annotaties en conclusies.

Dit product is ook als module te vinden in de Collectie Belastingadvies.

Cursus Belastingrecht incl. Archief
€ 3.559,00
€ 3.879,31 incl.btw
Online naslagwerk

De Cursus Belastingrecht is een praktische en thematische behandeling van de belangrijkste heffingswetten en wordt het meest geraadpleegd in de fiscale praktijk.

De Cursus Belastingrecht is onderdeel van de Collectie Belastingadvies.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.