Naar content

prof. mr. Jan Vranken

Auteur in het kort
De grenzen van de rechtsstrijd in hoger beroep in burgerlijke zaken
€ 37,26
€ 39,50 incl.btw
Boek

In deze uitgave vindt u een beschrijving van de grenzen van de rechtsstrijd in hoger beroep. Het behandelt de devolutieve werking van het hoger beroep en het grievenstelsel - praktisch én op basis van actuele gegevens. Dat maakt deze uitgave nuttig voor het dagelijkse werk van zowel advocaten als rechters.

In eerste aanleg
€ 60,38
€ 64,00 incl.btw
Boek

Als u betrokken bent bij civiele procedures dan is het nodig om de regels te kennen van de inhoudelijke grenzen van het debat. Dit boek geeft u inzicht in de concrete betekenis van deze regels.

Getuigenbewijs in civiele zaken
€ 60,38
€ 64,00 incl.btw
Boek

In deze uitgave behandelt de auteur de regels voor de totstandkoming en voor het gebruik van de getuigenverklaring, een belangrijk bewijsmiddel in de civiele procedure. Voor de praktijkjurist belangrijke aandachtspunten worden puntsgewijs besproken. U krijgt een toelichting op de algemene begrippen, en een chronologische beschrijving van dit bewijsmiddel.

De verklaring voor recht
€ 73,58
€ 77,99 incl.btw
Boek

Dit boek verschaft u duidelijkheid over de zin van het vorderen van een verklaring voor recht. Hiermee kunt u voorkomen dat u onnodig een verklaring voor recht vordert, of de vordering instelt terwijl er een beter alternatief voorhanden was. Met dit boek kunt u deze vordering strategisch inzetten.

Het voorlopig getuigenverhoor
€ 83,49
€ 88,50 incl.btw
Boek

Dit boek geeft inzicht in het voorlopig getuigenverhoor. In de praktijk leven talrijke vragen over dit onderwerp. Op zoek naar antwoorden behandelt de auteur vele aspecten van het voorlopig getuigenverhoor. Ook bespreekt Groot de afwijzingsgronden die in de jurisprudentie zijn ontwikkeld. De praktische benadering maakt dit boek onmisbaar voor professionals in de procespraktijk.

Parallelle procedures en misbruik procesrecht EEX-Verordening II
€ 66,51
€ 70,50 incl.btw
Boek

In deze uitgave vindt u gezichtspunten die uitermate interessant zijn voor eenieder die in de praktijk met de problematiek van parallelle procedures en misbruik van procesrecht onder de EEX-Verordening II te maken heeft.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.