Naar content

mr. Feer Verkade

Auteur in het kort
Oneerlijke handelspraktijken jegens consumenten
€ 42,45
€ 45,00 incl.btw
Boek

Deze uitgave behandelt afdeling 6.3.3A BW, de wetgeving op het gebied van oneerlijke handelspraktijken die eind 2008 in werking trad.

Tekst & Commentaar Intellectuele eigendom
€ 198,11
€ 210,00 incl.btw
Boek

Geen enkele andere uitgave geeft u zo snel en gemakkelijk inzicht in de geldende intellectuele eigendomsregelgeving. Zeer actueel met de stand van de wet per 1 april 2016.

Misbruik van bevoegdheid
€ 44,63
€ 54,00 incl.btw
e-Book

Sinds het verschijnen van de eerste druk zijn vijf jaren verstreken. In die tijd is op het gebied van het misbruik van bevoegdheid (elders vooral: misbruik van recht genoemd) veel nieuwe rechtspraak (en literatuur) verschenen, niet alleen op nationaal, maar ook op communautair niveau (Emsland-Stärke, Halifax, Kofoed). Daarmee is het beeld gaan schuiven. Dat kon des te gemakkelijker omdat misbruik van bevoegdheid geen naar tijd en plaats onveranderlijk begrip is.

Auteursrecht
€ 61,32
€ 65,00 incl.btw
Boek

Het handboek Auteursrecht is nu ook voor studenten in een betaalbare uitgave verschenen. Het handboek behandelt het auteursrecht, het portretrecht, de naburige rechten en het databankenrecht.

Privacyregulering in theorie en praktijk
€ 29,72
€ 31,50 incl.btw
Boek

Diverse maatschappelijke en technologische ontwikkelingen hebben het gebruik van persoonsgegevens de afgelopen jaren in een stroomversnelling gebracht.

Nederlandse Jurisprudentie (NJ)
€ 1.674,40
€ 2.026,02 incl.btw
Online naslagwerk

De Nederlandse Jurisprudentie (NJ) publiceert wekelijks uitspraken van de Hoge Raad en EHRM, HvJ EG en Benelux-Gerechtshof. Ook treft u in deze online versie van dit tijdschrift een beperkt aantal uitspraken aan van gerechtshoven en rechtbanken.

Deze online uitgave maakt deel uit van diverse Collecties, waaronder de Collectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.