Naar content

mr. Mike Hoekendijk

Auteur in het kort
Zakboek Strafrecht voor de Hulpofficier 2020
€ 27,06
€ 29,50 incl.btw
Boek

Als hulpofficier van justitie stuit u dagelijks op talloze praktijkvragen over veelvoorkomende misdrijven en overtredingen. In deze uitgave vindt u hierop concrete antwoorden en belangrijke verbetertips voor de praktijk. Ideaal als u zaken beter wilt afwerken in minder tijd.

Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar 2020
€ 22,02
€ 24,00 incl.btw
Boek

In dit zakboek vindt u gemakkelijk en snel informatie over onder meer uw bevoegdheden als opsporingsambtenaar, veelvoorkomende misdrijven en overtredingen. Zowel strafvordering als strafrecht worden praktisch, overzichtelijk en in helder taalgebruik samengevat. Een essentieel naslagwerk bij de studie en het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden.

Zakboek Strafvordering voor de Hulpofficier 2020
€ 36,24
€ 39,50 incl.btw
Boek

In de 30e editie van dit zakboek vindt u de belangrijkste bevoegdheden uit het Wetboek van Strafvordering en een aantal bijzondere wetten. Praktische voorbeelden, handige stappenschema’s en tabellen zorgen ervoor dat u de informatie direct kunt toepassen. Zo kunt u uw zaken goed en efficiënt afhandelen.

Zakboek Wetteksten voor de Hulpofficier 2020
€ 27,52
€ 30,00 incl.btw
Boek

Dit zakboek bevat actuele wet- en regelgeving die van belang is voor u als hulpofficier of specialist in de opsporing. Het vormt hiermee een aanvulling op de zakboeken Strafvordering en Strafrecht voor de Hulpofficier. Via paragraafverwijzing bij de artikelen kunt u zich verder verdiepen in de zakboeken Strafvordering en Strafrecht.

Zakboek Wetteksten voor de algemeen en buitengewoon opsporingsambtenaar 2020
€ 29,82
€ 32,50 incl.btw
Boek

Wilt u als opsporingsambtenaar uw zaken beter en sneller kunnen afhandelen? Met dit zakboek beschikt u over alle actuele wet- en regelgeving die u nodig heeft voor uw dagelijkse opsporingswerkzaamheden. De overzichtelijke structuur en index helpen u snel naar de wettekst die u zoekt.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.