Naar content

mr. Mike Hoekendijk

Auteur in het kort
Zakboek Strafrecht voor de Hulpofficier 2020
€ 27,06
€ 29,50 incl.btw
Boek

Als hulpofficier van justitie stuit u dagelijks op talloze praktijkvragen over veelvoorkomende misdrijven en overtredingen. In deze uitgave vindt u hierop concrete antwoorden en belangrijke verbetertips voor de praktijk. Ideaal als u zaken beter wilt afwerken in minder tijd.

Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar 2019
€ 23,85
€ 26,00 incl.btw
Boek

In dit zakboek vindt u gemakkelijk en snel informatie over uw bevoegdheden als opsporingsambtenaar, veel voorkomende misdrijven en andere praktische onderwerpen. Strafvordering en strafrecht worden in dit zakboek praktisch, overzichtelijk en in helder taalgebruik samengevat. Een essentieel naslagwerk bij de studie en het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden.

Zakboek Strafvordering voor de Hulpofficier 2019
€ 36,24
€ 39,50 incl.btw
Boek

In dit zakboek vindt u de belangrijkste bevoegdheden uit het Wetboek van Strafvordering en een aantal bijzondere wetten. Praktische voorbeelden, handige stappenschema’s en tabellen zorgen ervoor dat u de informatie direct kunt toepassen. Zo kunt u uw zaken goed en efficiënt afhandelen.

Zakboek Wetteksten voor de Hulpofficier 2019
€ 29,82
€ 32,50 incl.btw
Boek

Dit zakboek is een onmisbare hulp bij uw dagelijkse opsporingswerkzaamheden. U vindt hierin de belangrijkste onderdelen uit regelingen die voor u als hulpofficier van justitie van belang zijn. Zo krijgt u meer gedaan in minder tijd – en kunt u vertraging en zelfs vrijspraken bij de verdere afhandeling van strafzaken voorkomen.

Zakboek Wetteksten voor de algemeen en buitengewoon opsporingsambtenaar 2019
€ 32,11
€ 35,00 incl.btw
Boek

Wilt u uw zaken beter en sneller afhandelen? Houd dan dit zakboek bij de hand. U vindt hierin de actuele regelgeving die u nodig heeft voor uw dagelijkse opsporingswerkzaamheden. Ook helpt dit zakboek u vertraging en zelfs vrijspraken bij de verdere afhandeling van strafzaken te voorkomen.

Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht 2019-2020
€ 22,94
€ 25,00 incl.btw
Boek

Dit handige zakboek is geschreven voor hulpofficieren van justitie en andere (buitengewoon) opsporingsambtenaren die processen-verbaal maken of corrigeren, en daarbij niet geconfronteerd willen worden met onnodige vrijspraken en verzoeken tot aanvullend onderzoek/proces-verbaal. Volledig geactualiseerd met onder meer wetswijzigingen op het gebied van de consultatierecht en jurisprudentie over alternatieve scenario’s en nieuwe praktijktips!

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.