Naar content

mr. Wouter Koster

Mr, zelfstandig jurist
Specialisme

Media- & entertainment, contractenrecht, IE recht, telecom. ICT recht, sport & recht

Auteur in het kort

Wouter Koster is juridisch specialist op het gebied van media, sport, muziek, film, televisie en kunst.

Overige uitgaven
Media- en entertainmentrecht Coutinho Mei, 2010 In de media- en entertainmentbranche speelt het recht een grote rol. Zaken als auteursrecht, contractenrecht en aansprakelijkheid zijn van belang vanaf de eerste (semi)professionele stappen die gezet worden op het terrein van media en entertainment. In dit boek, het eerste in zijn soort in Nederland, geven de auteurs een overzicht van de vele juridische kwesties die in deze vakgebieden spelen. De eerste hoofdstukken behandelen het auteursrecht en het contractenrecht. Daarna volgt een uitleg over de wettelijke kaders waarbinnen de media opereren. In de overige hoofdstukken worden specifieke gebieden van media en entertainment behandeld: muziek, televisie, film, podiumkunsten en digitale media. Dit boek is bedoeld voor mensen zonder juridische voorkennis die zich de basis van dit rechtsgebied eigen willen maken. Het boek is bedoeld voor studenten media- en entertainmentmanagement, artiesten en muziekprofessionals!
Media- en entertainmentrecht
€ 31,19
€ 34,00 incl.btw
Boek

De media- en entertainmentbranche kan niet zonder eigen wet- en regelgeving. Het maakt zakelijke inbedding mogelijk – en daarmee de productie van uw favoriete tv-serie. Deze uitgave biedt een introductie tot alle belangrijke aspecten van dit rechtsgebied.

Specialisme

Media- & entertainment, contractenrecht, IE recht, telecom. ICT recht, sport & recht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.