Naar content

mr. Wanda Meulenberg Costa Macedo

Director and principal Lawyer-Linguist, Edin Training & Translations
Guest Lecturer, Open Universiteit, EDELNet program
Specialisme

Ik ben gespecialiseerd in het verwerken van juridische know how in praktijk gerichte Legal English taaloefeningen.

Auteur in het kort

Al mijn publicaties en cursusmateriaal zijn geschreven met een praktisch doel voor ogen: het verschaffen van een uitgebreide Legal English woordenschat die de gebruiker snel en effectief kan toepassen in de dagelijkse praktijk.Verder is het een interessante uitdaging om de ontwikkelingen in de juridische praktijk en de daarbij behorende woordenschat te volgen en op te nemen in mijn boeken en cursussen, zoals bijvoorbeeld Legal Tech en de nieuwe juridische beroepen zoals Legal Operations.

Overige uitgaven

De eerste uitgave van Legal English-  A Practical Approach verscheen in januari 2010.

Legal English, A Practical Approach
€ 36,24
€ 39,50 incl.btw
Boek

De juridische dienstverlening en studies zijn meer dan ooit internationaal vertakt. Daarmee is grondige kennis van het Engelse taalgebruik op dit vlak onmisbaar in je (toekomstige) carrière. Deze uitgave helpt je op praktische wijze in een vrij korte periode een uitgebreide Legal English woordenschat te leren.

Law services and studies are becoming increasingly internationally focused. More than ever, fluency in the English vocabulary underlying judicial matters is essential in your (future) career. This publication enables you to swiftly expand your dexterity in Legal English through an efficient and highly practical learning method.

Specialisme

Ik ben gespecialiseerd in het verwerken van juridische know how in praktijk gerichte Legal English taaloefeningen.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.