Naar content

prof. dr. Tom Berkhout

Prof. dr. Tom Berkhout MRE MRICS, Nynerode Business Universiteit
Specialisme

Vastgoed en bouw - Fiscale aspecten van vastgoed en bouw - Accountancy - Vastgoedeconomie - Waarderen en taxeren - Vastgoedmarkten

Auteur in het kort

Tom Berkhout is Professor of Real Estate aan de Nyenrode Business Universiteit, Academisch Directeur van de Master Fiscaal Recht, directeur van het Nyenrode Real Estate Center en voorzitter van het Belastingdienst/Vastgoedkenniscentrum. Hij is visiting professor of Real Estate and of Tax Law aan de Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration (Moscow). Hij is hoofdredacteur en vaste auteur van enkele fiscale periodieken.

Waarde in het economisch verkeer
€ 61,57
€ 74,50 incl.btw
e-Book

In deze brochure bespreekt de auteur de fundamenten en bouwstenen van het fiscale begrip ‘waarde in het economisch verkeer’ (WEV).

Weekblad Fiscaal Recht
€ 412,81
€ 499,50 incl.btw
Online naslagwerk

Uw eigen mening toetsen? Uw eigen idee vormen? Gebruik dan Weekblad Fiscaal Recht (WFR). Want als één fiscale bron zich een klassiek referentiepunt mag noemen, dan is het wel Weekblad Fiscaal Recht. Deze online versie levert u extra efficiency en gebruiksgemak op.

Wilt u een gratis abonnement op het e-zine Taxlive, met wekelijks een vooruitblik op de Weekblad Fiscaal Berichten? Meld u hier aan.

Specialisme

Vastgoed en bouw - Fiscale aspecten van vastgoed en bouw - Accountancy - Vastgoedeconomie - Waarderen en taxeren - Vastgoedmarkten

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.