Naar content

prof. mr. S.E. Zijlstra

Hoogleraar staats- en bestuursrecht, VU
Specialisme

Staats- en bestuursrecht, overheidsorganisatierecht, wetgevingsleer

Auteur in het kort

Ik wil geestelijk in beweging blijven. De truc is jezelf regelmatig te vernieuwen. Op zeker moment ben je ergens in gespecialiseerd en schrijf je nergens anders meer over. Als je niet uitkijkt, is je nieuwsgierigheid weg.

Onderwijseditie Bestuursrecht in de sociale rechtsstaat, band 2
€ 34,86
€ 38,00 incl.btw
Boek

Onderwijseditie ‘Bestuursrecht in de sociale rechtsstaat’ bestaat uit twee banden en is speciaal bedoeld voor het juridisch onderwijs. Band 1, 2017 behandelt de Grondslagen, Begrippen, Normering, Uitvoering en Handhaving. Band 2, 2019 behandelt Rechtsbescherming en Overheidsaansprakelijkheid.

Bestuursrecht in de sociale rechtsstaat Band 1
€ 73,62
€ 80,25 incl.btw
Boek

Handboek Bestuursrecht in de Sociale Rechtsstaat bestaat uit twee banden. Band 1, 2017 behandelt de Grondslagen, Begrippen, Normering, Organisatie, Wet- en regelgeving, Uitvoering en Handhaving. Band 2 wordt in januari 2019 verwacht en behandelt Rechtsbescherming en Overheidsaansprakelijkheid.

Helaas, deze titel is uitverkocht. Bestel nu de paperback van Bestuursrecht in de sociale rechtstaat Band 1.

Bestuursrecht in de sociale rechtsstaat Band 1
€ 64,22
€ 70,00 incl.btw
Boek

Handboek Bestuursrecht in de Sociale Rechtsstaat bestaat uit twee banden. Band 1, 2017 behandelt de Grondslagen, Begrippen, Normering, Organisatie, Wet- en regelgeving, Uitvoering en Handhaving. Band 2 wordt in januari 2019 verwacht en behandelt Rechtsbescherming en Overheidsaansprakelijkheid.

Onderwijseditie Bestuursrecht in de sociale rechtsstaat, band 1
€ 45,18
€ 49,25 incl.btw
Boek

Onderwijseditie Bestuursrecht in de Sociale Rechtsstaat bestaat uit twee banden en is speciaal bedoeld voor het juridisch onderwijs. Band 1, 2017 behandelt de Grondslagen, Begrippen, Normering, Uitvoering en Handhaving. Band 2, 2014 behandelt Rechtsbescherming en Overheidsaansprakelijkheid.

Wetgeven
€ 102,06
€ 111,25 incl.btw
Boek

Dit boek gaat over de totstandkoming van wetgeving in al haar facetten: grondslagen, beleid, procedure, bevoegdheid en techniek. Het boek is geschikt voor zowel onderwijs, wetenschap als de praktijk.

Bestuurlijk organisatierecht
€ 71,56
€ 78,00 incl.btw
Boek

Dit boek beoogt te voorzien in een lacune. Er bestaat nog geen boek dat een min of meer volledige beschrijving van de onderwerpen van het Nederlandse bestuurlijk organisatierecht geeft.

Specialisme

Staats- en bestuursrecht, overheidsorganisatierecht, wetgevingsleer

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.