Naar content

mr. dr. Sjoerd Bakker

Universitair docent Privaatrecht, Vrije Universiteit Amsterdam
Specialisme

vermogensrecht, ondernemingsrecht

Contact
Auteur in het kort

P.S. (Sjoerd) Bakker is een geruim aantal jaren in de advocatuur, de wetenschap en het bedrijfsleven actief geweest en thans werkzaam bij het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Sjoerd is tevens verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit te Amsterdam. Sjoerd publiceert regelmatig op het gebied van het vermogensrecht en is (onder meer) redactielid van de Groene Serie Verbintenissenrecht.

Groene Serie Verbintenissenrecht
€ 1.248,00
€ 1.360,32 incl.btw
Online naslagwerk

Artikelsgewijs commentaar op Boek 6 BW 'Algemeen gedeelte van het Verbintenissenrecht', met uitzondering van afd. 6.1.10 Schadevergoeding en titel 6.3 Onrechtmatige daad.

Deze uitgave maakt deel uit van de Collecties.

Nederlands Juristenblad (NJB)
€ 412,00
€ 449,08 incl.btw
Online naslagwerk

Voor u als jurist staat de wereld geen seconde stil. Elke dag brengt nieuwe ontwikkelingen met zich mee op het gebied van wetgeving, jurisprudentie en wetenschap.

Hoe blijft u bij in deze dynamische werkelijkheid? Het Nederlands Juristenblad geldt sinds jaar en dag als dé toonaangevende weekuitgave voor juristen. Als abonnee ontvangt u elke week de laatste editie; fysiek óf online in Navigator.

Specialisme

vermogensrecht, ondernemingsrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.