Naar content

prof. mr. Siewert Lindenbergh

Prof. Mr. S.D. Lindenbergh, Erasmus Universiteit Rotterdam
Specialisme

Hoogleraar Privaatrecht, Erasmus school of law Rechter-plaatsvervanger Rechtbank Noord-Holland, Rechtbank 's-Gravenhage en Gerechtshof Arnhem Lid Commissie Schadefonds Geweldsmisdrijven

Auteur in het kort

Siewert Lindenbergh (1964) is als hoogleraar privaatrecht verbonden aan de Erasmus School of Law van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Schadevergoeding: algemeen, deel 1
€ 41,28
€ 45,00 incl.btw
Boek

Wanneer is er juridisch gezien sprake van schade? Waarop is het recht op schadevergoeding gefundeerd? En wat zijn in bredere zin de doeleinden en de geschiedenis van de hierbij relevante rechtsgebieden? Dit deel over de algemene aspecten van het schadevergoedingsrecht behandelt kernvragen zoals deze.

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek
€ 396,33
€ 432,00 incl.btw
Boek

Met circa 4300 actuele commentaren en zo'n 300 gewijzigde artikelen is de dertiende druk van Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek wederom een onmisbare bron voor u als juridische generalist. Verdeeld over drie boeken vindt u de boeken uit het BW, voorzien van korte, glasheldere commentaren.

Tekst & Commentaar Vermogensrecht
€ 308,26
€ 336,00 incl.btw
Boek

Bent u werkzaam op het terrein van het vermogensrecht? Dan is dit overzicht van wetgeving en commentaar het perfecte naslagwerk bij uw werkzaamheden. De tiende druk biedt u de allerlaatste stand van zaken per 1 juli 2019.

Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding
€ 46,10
€ 50,25 incl.btw
Boek

Deze uitgave maakt u op efficiënte wijze wegwijs in het verbintenissenrecht, het buiten-contractuele aansprakelijkheidsrecht en het schadevergoedingsrecht. Deze achtste druk is volledig geactualiseerd aan de hand van recente jurisprudentie en wetswijzigingen. De uitgave geeft een systematisch overzicht, begeleid door sprekende voorbeelden. Ideaal voor het onderwijs.

Arbeidsongevallen en beroepsziekten
€ 47,71
€ 52,00 incl.btw
Boek

Werkgeversaansprakelijkheid bij schade van werknemers als gevolg van arbeidsongevallen en beroepsziekten heeft de afgelopen jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt. Dit unieke naslagwerk biedt het enige recente totaaloverzicht van dit dynamische rechtsgebied.

Schadevergoeding: personenschade
€ 49,54
€ 54,00 incl.btw
Boek

Dit boek biedt u volledige informatie op het gebied van schadevergoeding bij personenschade.

Specialisme

Hoogleraar Privaatrecht, Erasmus school of law Rechter-plaatsvervanger Rechtbank Noord-Holland, Rechtbank 's-Gravenhage en Gerechtshof Arnhem Lid Commissie Schadefonds Geweldsmisdrijven

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.