Naar content

prof. mr. Reinout Wibier

Hoogleraar privaatrecht, Universiteit van Tilburg
Specialisme

goederen- en insolventierecht

Auteur in het kort

Reinout Wibier is sinds 2010 hoogleraar privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg. Daarvoor was hij advocaat bij een internationaal advocatenkantoor. Zijn onderwijs en onderzoek richten zich op het nationale en internationale goederen- en insolventierecht.

Compendium van het Nederlands faillissementsrecht
€ 31,88
€ 34,75 incl.btw
Boek

Dit compendium schetst een overzicht van de belangrijkste leerstukken van het faillissementsrecht. Het biedt een beknopt maar volledig naslagwerk voor studenten, en biedt daarnaast houvast aan de praktijkjurist. De toegankelijke inhoud en structuur helpen je het complexe rechtsgebied effectief eigen te maken of op te frissen.

Groene Serie Verbintenissenrecht
€ 1.200,00
€ 1.452,00 incl.btw
Online naslagwerk

Artikelsgewijs commentaar op Boek 6 BW 'Algemeen gedeelte van het Verbintenissenrecht', met uitzondering van afd. 6.1.10 Schadevergoeding en titel 6.3 Onrechtmatige daad.

Deze uitgave maakt deel uit van de Collecties.

Nederlands Juristenblad (NJB)
€ 395,20
€ 478,19 incl.btw
Online naslagwerk

Het Nederlands Juristenblad – NJB – is dé toonaangevende weekuitgave voor juristen. Het biedt een belangrijk platform voor juridische discussies en wordt ook regelmatig geciteerd in de algemene publieksmedia. Deze online versie voorziet u nog sneller van belangrijke juridische informatie.

Specialisme

goederen- en insolventierecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.