Naar content

Ramón Wernsen-Bruin MFP CFP FFP

Financieel planner, Persist Global Wealth Management
Specialisme

Integraal financieel advies

Auteur in het kort

Je moet vooruitkijken in het leven. Als je niet aan planning doet, bereik je nooit je doelen, wensen en dromen.

Overige uitgaven
Je financiën goed geregeld voor dummies, Pearson
Memo Financiële Planning - Uitfasering pensioen in eigen beheer
€ 33,88
€ 40,99 incl.btw
e-Book

Wilt u DGA-klanten adviseren over de wet Uitfasering pensioen in eigen beheer? Dan is het belangrijk het gehele financiële plaatje van de klant te bekijken. Deze uitgave helpt u op een praktische manier tot een gedegen advies te komen, zodat u trusted advisor van uw klanten kunt worden en blijven.

Memo Financiële Planning - Het financieel plan
€ 35,78
€ 39,00 incl.btw
Boek

Het persoonlijk integraal financieel plan staat centraal in het financiële-planningsproces. Dit proces bestaat uit vier stappen: kennismaking, beeldvorming, oplossing en nazorg. Binnen dit proces zal het financieel plan moeten worden verkocht, opgesteld, gepresenteerd, uitgevoerd en up-to-date worden gehouden. In Memo Financiële Planning - Het financieel plan vindt u al deze onderdelen.

Hoe word ik de financieel regisseur van de vermogende klant?
€ 57,85
€ 70,00 incl.btw
e-Book

In deze praktische uitgave beschrijven de auteurs de stappen die nodig zijn om een succesvol financieel regisseur/Financial Wealth Planner te worden en te blijven!

Avanzer Antwoord 1-2 medewerkers
€ 450,00
€ 544,50 incl.btw
Online naslagwerk

Direct antwoord op fiscale vragen en zeker weten dat het klopt. Met Avanzer Antwoord werk je sneller, beter en geef je het beste advies aan je klant. Omdat jij het precies wilt weten en je klant ook.

Specialisme

Integraal financieel advies

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.