Naar content

mr. ing. Peter de Haan

jurist en promovendus, Raad van State en Radboud Universiteit Nijmegen
Specialisme

Peter is gespecialiseerd in het bestuursrecht, meer in het bijzonder in omgevingsrecht.

Auteur in het kort

Peter heeft na zijn studie civiele techniek (weg- en waterbouwkunde met specialisatie constructies) Nederlands recht met de master staats- en bestuursrecht gestudeerd. Vervolgens heeft hij gewerkt als advocaat(medewerker) bestuursrecht, waarna hij jurist is geworden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Daarnaast werkt hij als buitenpromovendus.

Tekst & Commentaar Ruimtelijk bestuursrecht
€ 184,17
€ 200,75 incl.btw
Boek

In deze 9e druk vindt u de laatste stand van zaken op het gebied van het ruimtelijk bestuursrecht: de belangrijkste wet- en regelgeving én korte en heldere commentaren op meer dan 650 artikelen. Alle wetswijzigingen van de afgelopen jaren en de belangrijkste jurisprudentie zijn verwerkt. Nieuw zijn de Erfgoedwet en een deel van de Woningwet.

Let op: het betreft hier de 9e druk. De 10e druk wordt in april 2019 verwacht.

Ruimtelijk Bestuursrecht
€ 3.672,31
€ 4.443,50 incl.btw
Online naslagwerk

U beslist of adviseert regelmatig op het gebied van ruimtelijke ordening? In deze uitgave vindt u alle relevante juridische en praktische regels van het ruimtelijk bestuursrecht. De in voorbereiding zijnde Omgevingswet is al opgenomen, zodat u zich goed kunt voorbereiden op de nieuwe ruimtelijke instrumenten zoals het omgevingsplan en de omgevingsvisie.

Ruimtelijk Bestuursrecht maakt onderdeel uit van de Collectie Omgevingswet. Maak hier vrijblijvend kennis.

Specialisme

Peter is gespecialiseerd in het bestuursrecht, meer in het bijzonder in omgevingsrecht.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.