Naar content

mr. Monique Pellinkhof

Partner / adviseur, InterPactum
Specialisme

Aanbestedingsjurist en organisatieadviseur

Auteur in het kort

Monique is een enthousiast en zeer gedreven adviseur binnen de publieke sector en in het bijzonder het sociaal domein. Ze is gespecialiseerd op het gebied van sociale inkoop en aanbestedingsrecht en landelijk ervaringsdeskundige op het gebied van Social Return. Monique is analytisch, sociaal vaardig, proactief in advisering en heeft een ware hands-on mentaliteit. Zij heeft een concrete oplossingsgerichte manier van denken, herkenbaar in de module Social Return bij inkoop en aanbestedingen.

Overige uitgaven
InterPactum is hèt inkoop- en organisatieadviesbureau voor de publieke sector dat momenteel landelijke bekendheid geniet op het gebied van implementatie, uitvoering en borging van Social Return bij inkoop en aanbestedingen. InterPactum heeft een zeer succesvolle formule ontwikkeld waarbij Social Return op een unieke wijze bij overheden wordt geïmplementeerd. Dit levert een werkzame samenwerking op tussen opdrachtgevers en de leveranciers die leidt tot mooie resultaten op het gebied van Social Return. Momenteel adviseert InterPactum verscheidene gemeenten, provincies, waterschappen en ministeries op het gebied van Social Return en andere inkoop gerelateerde vraagstukken. Met daarbij een goede aansluiting bij de private sector zoals MKB-Nederland en brancheorganisaties zoals Bouwend Nederland. Mijn rol hierbij is onder meer kwaliteits- en techniekwaarborgen, verbinden van beleid, inkoop en de uitvoering en het verstrekken van workshop en kennissessies in dit kader.
Module Aanbesteding
€ 1.902,00
€ 2.073,18 incl.btw
Online naslagwerk

Aanbestedingsrecht ingewikkeld? Of u nu jurist, beleidsmedewerker, inkoper of consultant bent, met onze complete en praktijkgerichte Module Aanbesteding heeft aanbesteden geen geheimen meer voor u. De actuele en overzichtelijke database geeft u snel inzicht in de materie, zodat u elk aanbestedingsvraagstuk moeiteloos oplost.

Deze module vindt u ook in de Collectie Overheid - Aanbesteding.

Specialisme

Aanbestedingsjurist en organisatieadviseur

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.