Naar content

mr. Mischa Verschuren

juridisch medewerker, rechtbank Gelderland
Specialisme

Familie- en jeugdrecht

Auteur in het kort

Los van een goed onderwerp vraagt schrijven veel toewijding en het vermogen te structureren. Als er echter een publicabel artikel ligt, levert dat een mooie mijlpaal voor auteurs op. Dat weet ik niet zozeer uit eigen schrijfervaring, maar wel als (voormalig) redactiesecretaris van diverse juridische vakbladen. Ik heb veel artikelen door mijn handen zien gaan en ik heb met veel auteurs contact gehad. Het blijft me inspireren om auteurs te ondersteunen bij het publicatieproces.

Data Juridica
€ 541,00
€ 589,69 incl.btw
Online naslagwerk

Data Juridica is een uitgebreide databank met samenvattingen van een groot aantal juridische publicaties. Het archief in Data Juridica gaat terug tot 1972.

EB Tijdschrift voor scheidingsrecht
€ 318,00
€ 346,62 incl.btw
Online naslagwerk

Online uitgave waarin alle juridische en fiscale aspecten van (echt)scheiding worden behandeld. Hiervoor is bewust het format gekozen van korte en praktijkgerichte artikelen.

Deze online uitgave is onderdeel van de Collectie Personen-, Familie- & Erfrecht Compleet.

Rechtspraak Familierecht (RFR)
€ 491,00
€ 535,19 incl.btw
Online naslagwerk

Rechtspraak Familierecht publiceert elfmaal per jaar een selectie van actuele uitspraken op het terrein van het personen- en familierecht. In RFR online kunt u deze snel doorzoeken.

Specialisme

Familie- en jeugdrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.