Naar content

mr. Miranda van Eeden-van Harskamp

wetenschappelijk docent, Erasmus Universiteit Rotterdam
Specialisme

Insolventierecht

Auteur in het kort

Ik ben sinds oktober 2019 werkzaam als wetenschappelijk docent Vermogensrecht op de sectie Burgerlijk Recht bij de Erasmus School of Law. Daarvoor ben ik 15 jaar werkzaam geweest als advocaat en curator. Ik ben gespecialiseerd in het insolventierecht en publiceer op vaste basis in Rechtspraak Insolventierecht. Daarnaast ben ik auteur voor de Groene Serie Faillissementswet en Tekst & Commentaar Insolventierecht.

Tekst & Commentaar Insolventierecht
€ 209,17
€ 228,00 incl.btw
Boek

Kort, helder en toegankelijk commentaar op de belangrijkste regelingen uit het insolventierecht. Deze elfde druk is op vele vlakken herzien naar de stand van de wetgeving op 1 januari 2019. Een must-have voor elke jurist op het vlak van het insolventierecht!

Groene Serie Faillissementswet
€ 340,00
€ 370,60 incl.btw
Online naslagwerk

In Faillissementswet vindt u commentaar per wetsartikel met daarin verwerkt: de belangrijkste jurisprudentie en literatuurverwijzingen en een afzonderlijk fiscaal commentaar.

Deze uitgave maakt deel uit van de Collecties.

Rechtspraak Insolventierecht (RI)
€ 491,00
€ 535,19 incl.btw
Online naslagwerk

Rechtspraak Insolventierecht (RI) publiceert elfmaal per jaar een selectie uitspraken op het terrein van het insolventierecht. Deze uitspraken zijn afkomstig van de Hoge Raad, gerechtshoven, rechtbanken en het HvJ EG. De uitspraken kunt u direct online raadplegen en doorzoeken.

Specialisme

Insolventierecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.