Naar content

mr. Miranda van Eeden-van Harskamp

advocaat, La Gro Advocaten
Specialisme

Insolventierecht. Ondernemingsrecht.

Auteur in het kort

Ik ben als advocaat werkzaam in Alphen aan den Rijn bij La Gro Advocaten, een middelgroot kantoor met ca. 80 medewerkers, verspreid over drie vestigingen in het Groene Hart (Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden). La Gro Advocaten voert een zeer brede rechtspraktijk, met een duidelijke focus op ondernemers en overheden. Ik houd mij voornamelijk bezig met insolventierecht. Daarnaast bestaat mijn praktijk uit zaken op het gebied van ondernemingsrecht, waarbij de focus ligt op overeenkomsten.

Tekst & Commentaar Insolventierecht
€ 206,60
€ 219,00 incl.btw
Boek

Alle wetswijzigingen in het insolventierecht van de afgelopen jaren plus de belangrijkste jurisprudentie vindt u - bijgewerkt tot en met 1 juli 2016 - in de nieuwe 10e druk van Tekst & Commentaar Insolventierecht. Met uiteraard aandacht voor het wetgevingsprogramma ‘Herijking Faillissementsrecht’ en met zoals altijd glashelder en compact commentaar per wetsartikel.

Rechtspraak Insolventierecht (RI)
€ 457,60
€ 553,70 incl.btw
Online naslagwerk

Rechtspraak Insolventierecht (RI) publiceert elfmaal per jaar een selectie uitspraken op het terrein van het insolventierecht. Deze uitspraken zijn afkomstig van de Hoge Raad, gerechtshoven, rechtbanken en het HvJ EG. De uitspraken kunt u direct online raadplegen en doorzoeken.

SmartNewz Insolventierecht
€ 310,96
€ 376,26 incl.btw
Online naslagwerk

Elke dag als eerste op de hoogte van het laatste juridische nieuws? Maak dan nu vrijblijvend kennis met SmartNewz. U ontvangt elke dag een nieuwsbrief met de meest actuele uitspraken, laatste ontwikkelingen in wetgeving, literatuur en de media op uw vakgebied. Altijd actueel, compleet en overzichtelijk.

Groene Serie Faillissementswet
€ 317,20
€ 383,81 incl.btw
Online naslagwerk

In Faillissementswet vindt u commentaar per wetsartikel met daarin verwerkt: de belangrijkste jurisprudentie en literatuurverwijzingen en een afzonderlijk fiscaal commentaar.

Deze uitgave maakt deel uit van de Collecties.

Specialisme

Insolventierecht. Ondernemingsrecht.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.