Naar content

prof. mr. Mathijs ten Wolde

Prof. dr. mr M.H. ten Wolde, Rijksuniversiteit Groningen
Specialisme

Sinds 1999 hoogleraar privaatrecht, internationaal privaatrecht en internationaal transportrecht. Specialisatie: het internationaal privaatrecht.

Auteur in het kort

publicaties in binnen- en buitenland

Overige uitgaven

Handboek Internationaal Privaatrecht, 2017, 362 blz.

Uitgeverij Hephaestus

Nederlands internationaal personen- en familierecht
€ 70,64
€ 77,00 incl.btw
Boek

Deze uitgave wijst u als praktijkjurist de weg in de vaak ingewikkelde materie van het Nederlandse internationaal personen- en familierecht. Deskundigen brengen het internationaal personen- en familierecht beknopt en overzichtelijk voor u in kaart met verwijzingen naar recente rechtspraak en literatuur.

Internationale aspecten van erf- en schenkbelasting
€ 94,95
€ 103,50 incl.btw
Boek

Hoewel harmonisatie van erf- en schenkbelasting nog steeds niet aan de orde is, zien wij dat ook in een Europees kader geleidelijk aan meer aandacht wordt geschonken aan deze heffingen.

Groene Serie Erfrecht
€ 441,00
€ 480,69 incl.btw
Online naslagwerk

Gezaghebbend artikelsgewijs commentaar dat u een compleet inzicht geeft in het nieuwe erfrecht en dat de ontwikkelingen in rechtspraak en literatuur op de voet blijft volgen.

Deze online uitgave maakt deel uit van de Collecties.

Specialisme

Sinds 1999 hoogleraar privaatrecht, internationaal privaatrecht en internationaal transportrecht. Specialisatie: het internationaal privaatrecht.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.