Naar content

Mr Mark van Weeren

Advocaat, Blenheim Advocaten
Specialisme

Advocaat vastgoed en overheid

Auteur in het kort

Mark van Weeren studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Bij University of London, Queen Mary and Westfield College behaalde hij de Masters Corporate and Commercial Law. Bij de Grotius Academie heeft hij de specialisatie Onroerend Goed gedaan. De focus van zijn advocatenpraktijk ligt bij bestuursrecht, vastgoed en aansprakelijkheid.

Overige uitgaven

KSA fines for providing online gambling services in the Netherlands; publicatiedatum1 sep. 2018  omschrijving publicatieOnline Gambling Lawyer.
Valkuilen bij Erfpacht - Caveats against Groundlease, publicatiedatum maart 2017, Vakblad Financiele Planning.
Equine Law Thought Leader; 1 juli 2016  omschrijving publicatieLawyer Monthly

Website Bezwaar en beroep tegen foute besluiten.
Website "Erfpachtvragen" op wordpress.
Website advocaten-amsterdam.nl diverse blogs.

De strijd om schaarse vergunningen
€ 32,11
€ 35,00 incl.btw
Boek

Dit boek vormt een praktisch kompas door vergunningland. Het schetst in begrijpelijke taal het gehele speelveld rondom (schaarse) vergunningen voor ondernemers, vergunninginstanties en juristen. Van aanvraag tot bezwaar – en alles daartussen. Vol direct toepasbare voorbeelden en tips voor slimme ondernemers, vergunninginstanties en juristen.

50 vragen over Erfpacht
€ 72,48
€ 79,00 incl.btw
Boek

Deze publicatie vormt een vraagbaak op het gebied van erfpacht. Het is het de eerste uitgave in Nederland dat op heldere en praktische wijze antwoord geeft op de belangrijkste vragen waar erfpachters mee te maken hebben.

Specialisme

Advocaat vastgoed en overheid

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.