Naar content

mr. Marieke Kaajan

Advocaat/partner, ENVIR Advocaten
Specialisme

Omgevingsrecht en (algemeen) bestuursrecht, in het bijzonder milieurecht, natuurbeschermingsrecht.

Auteur in het kort

Als advocaat houd ik mij sinds 2001 bezig met het bestuursrecht in de meest brede zin van het woord. Gaandeweg heb ik mij verder gespecialiseerd in het omgevingsrecht. Het mooie aan het omgevingsrecht is dat hiermee plannen en projecten mogelijk worden gemaakt. Rijdend door Nederland zie je de (bouw)werken waarbij je betrokken bent geweest. In veel gebieden weet je welke ontwikkelingen er spelen. Dat maakt het werk tastbaar.

Tekst & Commentaar Milieurecht
€ 279,82
€ 305,00 incl.btw
Boek

Adviseert u of procedeert u op het vlak van het milieurecht? De achtste druk van deze gerenommeerde tekstbundel biedt u de belangrijkste wet- en regelgeving, voorzien van heldere en compacte commentaren. Het ultieme naslagwerk voor elke milieurechtjurist!

Milieu & Recht
€ 324,00
€ 353,16 incl.btw
Online naslagwerk

Toonaangevend tijdschrift op het raakvlak tussen het milieu en de rechtspraktijk. Deze online versie biedt u extra functionaliteiten om snel uit te komen bij de informatie die u zoekt.

Deze uitgave maakt deel uit van de Collectie Omgevingswet Compleet.

Specialisme

Omgevingsrecht en (algemeen) bestuursrecht, in het bijzonder milieurecht, natuurbeschermingsrecht.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.