Naar content

mr. dr. Magrete van der Steeg

advocaat, IJssel Advocaten
Specialisme

Strafrecht, ambtsdelicten, geweldszaken politie, tuchtzaken politie

Auteur in het kort

De politie heeft mij altijd al geboeid. Haar positie in de rechtsstaat, het geweldsmonopolie. Maar ook de politieagent als persoon: gedreven, recht door zee en eigenzinnig. Daarmee heb ik een klik. Ik sta als advocaat graag politiemensen bij.

Tekst & Commentaar Openbare Orde en Veiligheid
€ 256,65
€ 279,75 incl.btw
Boek

Handhaving van de openbare orde, rampenbestrijding en crisisbeheersing en terrorismebestrijding zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Wanneer u met de juridische kant hiervan van doen hebt is Tekst & Commentaar Openbare Orde en Veiligheid onmisbaar. De nieuwe, 5e druk verzekert u van alle relevante wet- en regelgeving en geeft u daarbij heldere uitleg.

De zesde druk van Tekst en Commentaar Openbare Orde en Veiligheid is nu te reserveren. Deze nieuwe druk verschijnt begin november.

Politie
€ 76,61
€ 83,50 incl.btw
Boek

De derde druk van het handboek Politie is volledig vernieuwd en uitgebreid. Het boek is geschikt voor het onderwijs op HBO en WO niveau, voor de politiepraktijk en voor het wetenschappelijk onderzoek naar de politie.

Specialisme

Strafrecht, ambtsdelicten, geweldszaken politie, tuchtzaken politie

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.