Naar content

Lisanne Rijff LL.M

Tax Consultant, Meijburg & Co
Specialisme

Vennootschapsbelasting • Internationaal belastingrecht • Renteaftrekbeperkingen in de vennootschapsbelasting

Auteur in het kort

Lisanne Rijff is als belastingadviseur werkzaam op de algemene adviespraktijk van Meijburg & Co. Zij adviseert en ondersteunt zowel nationale als multinationale ondernemingen op het terrein van de vennootschapsbelasting. Naast haar werk bij Meijburg & Co doceert zij in het vak Belastingrecht aan Tilburg University en schrijft zij voor Kluwer de jaarlijkse uitgave van de Belastinggids.

ATAD1
€ 48,17
€ 52,51 incl.btw
Boek

Op 1 januari 2019 trad de eerste EU-antibelastingontwijkingsrichtlijn in werking, kortweg ATAD1 genoemd. Deze richtlijn introduceerde drie nieuwe regelingen in de Nederlandse belastingwetten. Deze titel verheldert en schetst voor u als praktiserend fiscalist een compleet beeld van deze regelingen. Inclusief concrete voorbeelden, al dan niet ontleend aan de wetsgeschiedenis.

Belastinggids 2019
€ 40,83
€ 44,50 incl.btw
Boek

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Deze Belastinggids voor het aangiftejaar 2018 biedt u daarbij de helpende hand. Met een systematische, onderwerpsgewijze aanpak, inclusief vele tips waarmee u direct belasting bespaart.

TaxVisions VTO
€ 342,98
€ 415,01 incl.btw
Online naslagwerk

TaxVisions helpt fiscalisten bij de voorbereiding op het Vaktechnisch overleg. De belangrijkste uitspraken en besluiten worden elke vrijdag via video gepresenteerd. TaxVisions selecteert voor u de belangrijkste uitspraken, licht ze toe en stelt u kritische vragen. Zo verbetert u de kwaliteit van het Vaktechnisch overleg.

Specialisme

Vennootschapsbelasting • Internationaal belastingrecht • Renteaftrekbeperkingen in de vennootschapsbelasting

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.