Naar content

Lisanne Rijff LL.M

Tax Consultant, Meijburg & Co
Specialisme

Vennootschapsbelasting • Internationaal belastingrecht • Renteaftrekbeperkingen in de vennootschapsbelasting

Auteur in het kort

Lisanne Rijff is als belastingadviseur werkzaam op de algemene adviespraktijk van Meijburg & Co. Zij adviseert en ondersteunt zowel nationale als multinationale ondernemingen op het terrein van de vennootschapsbelasting. Naast haar werk bij Meijburg & Co doceert zij in het vak Belastingrecht aan Tilburg University en schrijft zij voor Kluwer de jaarlijkse uitgave van de Belastinggids.

Belastinggids 2018
€ 40,09
€ 42,50 incl.btw
Boek

De aangifte inkomstenbelasting 2017 ligt op u te wachten. Deze Belastinggids voor het aangiftejaar 2017 biedt u daarbij de helpende hand. Met een systematische, onderwerpsgewijze aanpak, inclusief vele tips waarmee u direct belasting bespaart.

TaxVisions
€ 332,80
€ 402,69 incl.btw
Online naslagwerk

TaxVisions helpt fiscalisten bij de voorbereiding op het Vaktechnisch overleg. De belangrijkste uitspraken en besluiten worden elke vrijdag via video gepresenteerd. TaxVisions selecteert voor u de belangrijkste uitspraken, licht ze toe en stelt u kritische vragen. Zo verbetert u de kwaliteit van het Vaktechnisch overleg.

Specialisme

Vennootschapsbelasting • Internationaal belastingrecht • Renteaftrekbeperkingen in de vennootschapsbelasting

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.