Naar content

Lisanne Rijff LL.M

Tax Consultant, Meijburg & Co
Specialisme

Vennootschapsbelasting • Internationaal belastingrecht • Renteaftrekbeperkingen in de vennootschapsbelasting

Auteur in het kort

Lisanne Rijff is als belastingadviseur werkzaam op de algemene adviespraktijk van Meijburg & Co. Zij adviseert en ondersteunt zowel nationale als multinationale ondernemingen op het terrein van de vennootschapsbelasting. Naast haar werk bij Meijburg & Co doceert zij in het vak Belastingrecht aan Tilburg University en schrijft zij voor Kluwer de jaarlijkse uitgave van de Belastinggids.

Belastinggids 2020
€ 44,04
€ 48,00 incl.btw
Boek

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Deze Belastinggids voor het aangiftejaar 2019 zorgt ervoor dat niets van de veranderende regels u ontgaat. De gids behandelt de aangifte gestructureerd per onderwerp, inclusief vele tips waarmee u direct belasting bespaart.

ATAD1
€ 51,38
€ 56,00 incl.btw
Boek

Op 1 januari 2019 trad de eerste EU-antibelastingontwijkingsrichtlijn in werking, kortweg ATAD1 genoemd. Deze richtlijn introduceerde drie nieuwe regelingen in de Nederlandse belastingwetten. Deze titel verheldert en schetst voor u als praktiserend fiscalist een compleet beeld van deze regelingen. Inclusief concrete voorbeelden, al dan niet ontleend aan de wetsgeschiedenis.

Specialisme

Vennootschapsbelasting • Internationaal belastingrecht • Renteaftrekbeperkingen in de vennootschapsbelasting

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.